Рішення № 332 від 14 червня 2016 року “Про внесення змін до Статуту Комунального підприємства «Овруч» Овруцької міської ради”

2016-05-03_214511

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Тринадцята позачергова  сесія                                                      VІІ скликання

 

Від 14 червня 2016 року         № 332

Про внесення змін до Статуту Комунального підприємства «Овруч» Овруцької міської ради

Розглянувши Статут комунального підприємства «Овруч» Овруцької міської ради Житомирської області керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст.ст. 55,56-58, 62-64, 78 Господарського кодексу України, враховуючи рекомендації спільного засідання постійних комісії міської ради з питань бюджету, комунальної власності та залучення інвестицій з питань законності і правопорядку, депутатської етики, регламенту та регуляторної діяльності з питань містобудування, житлово-комунального господарства, благоустрою та землекористування від 13.06.2016 року, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести зміни до Статуту Комунального підприємства «Овруч» Овруцької міської ради Житомирської області, затвердженого рішенням одинадцятої позачергової сесії Овруцької міської ради від 23.05.2016 року №278, виклавши пункти 1.1., 4.1., 4.2., 5.1., 9.1. Статуту в наступній редакції:

«1.1. Підприємство утворене територіальною громадою міста Овруч Житомирської області, в особі Овруцької міської ради (в подальшому – Представник власника), в розпорядчому порядку на базі відокремленої частини комунальної власності, на підставі Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та іншого чинного законодавства України.»

«4.1. Підприємство утворене територіальною громадою міста Овруч Житомирської області, в особі Овруцької міської ради.

4.2. Внесок Представника власника до Статутного фонду підприємства становить 0 грн.»

«5.1. Майно Підприємства становлять виробничі і невиробничі фонди, які передані йому в господарське відання а також інші цінності, вартість яких відображається в самостійному балансі Підприємства, або в інших, передбачених законом формах обліку.»

«9.1. Прибуток підприємства із джерелом походження з України та за її межами, визначається шляхом коригування (збільшення або зменшення) фінансового результату до оподаткування (прибутку або збитку), визначеного у фінансовій звітності підприємства відповідно до національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку або міжнародних стандартів фінансової звітності, на різниці, які виникають відповідно до положень Податкового кодексу України.»

Пункт 5.6. Статуту та п. 2 рішення одинадцятої позачергової сесії Овруцької міської ради від 23.05.2016 року №278 виключити.

  1. Дозволити директору КП «Комунальник» Овруцької міської ради Латашу О.А. надати поворотну фінансову допомогу КП «Овруч» Овруцької міської ради, з укладенням відповідного договору, за рахунок надходжень від плати за оренду комунального майна в сумі 70000 (сімдесят тисяч) гривень.
  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови – начальника відділу житлово-комунального господарства та реєстрації Зубрійчук Т.І. та постійну комісію міської ради з питань бюджету, комунальної власності та залучення інвестицій.

 

Міський голова                                                                                 І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=