Рішення №85 виконкому міської ради “Про розгляд клопотання церкви ХВЄП «Шлях любові» щодо надання дозволу на проведення святкового заходу з нагоди Дня захисту дітей”

2016-05-03_214511

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  26.05.2016 року               № 85

 

Про розгляд клопотання церкви ХВЄП «Шлях любові» щодо надання дозволу на проведення святкового заходу з нагоди Дня захисту дітей

 

Розглянувши лист церкви ХВЄП «Шлях любові» від 05.05.2016 року № 15 щодо надання дозволу на проведення святкового заходу з нагоди Дня захисту дітей в м. Овруч на території Чорнобильського парку, керуючись ст. 38 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні”, виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Надати дозвіл Церкві християн віри Євангельської «Шлях любові» на проведення святкового заходу в м. Овруч на території Чорнобильського парку з нагоди Дня захисту дітей 01 червня 2016 року із застосуванням спортивного інвентарю, музичної апаратури та інших засобів для дитячих розваг.
  2. Зобов’язати пастора ХВЄП «Шлях любові» Невмержицького В.В. дотримуватися правил громадського порядку, нормативно – правових актів з охорони праці, санітарних правил та інших вимог чинного законодавства.
  1. Відповідальність за дотримання правил з техніки безпеки при експлуатації видових та ігрових атракціонів покладається на пастора ХВЄП «Шлях любові» Невмержицького В.В.

 

 

Міський голова                                                                                 І.Я. Коруд

 



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=