Рішення №162 виконкому міської ради “Про оголошення Днів жалоби у м. Овручі.”

2016-05-03_214511У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

 

від  11.10.2016 року           № 162

Про оголошення Днів жалоби у м. Овручі.

З метою вшанування пам’яті овручан, які загинули під час проведення антитерористичної операції, захисту суверенітету та територіальної цілісності України, відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Овруцької міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Оголошувати Дні жалоби під час поховання мешканців м. Овруч, що загинули під час проведення антитерористичної операції, захисту суверенітету та територіальної цілісності України.
  1. На знак скорботи за загиблими у День жалоби на всій території м. Овруч приспускати Державний Прапор України із траурною стрічкою на будинках і спорудах органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, державних і комунальних підприємств, установ та організацій.
  1. На час проведення прощальної церемонії обмежувати проведення розважальних культурно-масових та видовищних заходів на території міста.
  1. Рекомендувати керівникам підприємств, установ, організацій міста усіх форм власності на території м. Овруч долучатись до вшанування пам’яті загиблих під час проведення антитерористичної операції, захисту суверенітету та територіальної цілісності України, вивішувати на приміщеннях Державні прапори з траурними стрічками та обмежувати проведення розважальних заходів.
  1. Секретарю виконкому міської ради Савченко М.І. забезпечити оприлюднення даного рішення на офіційному веб-сайті Овруцької міської ради у встановленому порядку.
  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючу справами – начальника загального відділу виконкому міської ради Савченко М.І.

Міський голова                                                                                  І.Я. Коруд

 

Заступник міського голови                                                     Н.М. Рибинська

Керуюча справами                                                                 М.І. Савченко

Начальник юридичного відділу                                              О.В. Муліванцев



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=