Вір у казку, і вона до тебе прийде! 

Кожен з нас – доросла дитина, яка вірить в чудо та казку! 2 січня міський голова Іван Коруд разом з Дідом Морозом і Снігуркою та їх помічниками відвідали ветеранів Другої Світової війни вдома. Дід Мороз зі свого чарівного мішка дарував кожному солодощі, а міський голова – невеличкий продовольчий набір.
Загалом було відвідано 22 ветерани. Кожен з яких із нетерпінням чекав гостей, адже головне для них – увага від оточуючих, можливість поспілкуватися та зрозуміти що є небайдужі до їхньої долі люди.
Варто зазначити, що вітати ветеранів нашого Овруча для міського голови вже стало доброю традицією. Активно долучаються до заходу юні журналісти з Клубу журналістів, що працює на базі ЦДЮТ з незмінним керівником Наталею Сергіївною…. , за що їм безмежно вдячні як ветерани, так і виконком міської ради!
Нажаль, кожен з нас зайнятий щоденними буденними справами, забуває про головне – просте спілкування з тими людьми, хто його потребує найбільше! Якщо поряд з вами мешкає одинока бабуся або дідусь, завітайте до них у гості – спитайте як їх справи, і цього буде достатньо, щоб настрій цих людей значно покращився, адже більшості з них вже понад 90 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=