Рішення № 142 від 16 лютого 2016 року “Про вилучення в комунальну власність територіальної громади міста Овруч майна, яке знаходиться на балансі КП «Комунальник» Овруцької міської ради”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Шоста позачергова  сесія                                                                  VІІ  скликання

від 16 лютого 2016 року            № 142

Про вилучення в комунальну власність
територіальної громади  міста Овруч майна,
яке знаходиться на балансі КП «Комунальник»

Овруцької міської ради

Розглянувши акт прийому-передачі  майна, яке знаходиться на балансі  КП «Комунальник» Овруцької міської ради та вилучається у власність територіальної громади міста Овруч, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації спільного  засідання постійних комісій міської ради з питань бюджету,  комунальної власності та залучення інвестицій та з питань містобудування, житлово-комунального господарства, благоустрою та землекористування, комісії з питань продажу земельних ділянок, об’єктів комунальної власності та організації торгів, міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Вилучити у власність територіальної громади міста Овруч майно, яке знаходиться на балансі КП «Комунальник» Овруцької міської ради балансовою вартістю 190913190,65 грн., залишковою балансовою вартістю 97388645,47 грн.
  1. Затвердити акт прийому – передачі майна яке перебуває на балансі КП «Комунальник» Овруцької міської ради та вилучається у власність територіальної громади міста Овруч (додається на 39 стор.).
  1. Завідувачу відділом регулювання земельних відносин, містобудування та комунального майна Жука С.П., завідуючому фінансово-економічним відділом Рибинська Н.М., провідному спеціалісту відділу регулювання земельних відносин, містобудування та комунального майна Мошківська Т.В. забезпечити у встановленому законодавством порядку реєстрацію речових прав на відповідне майно за територіальною громадою міста Овруч.
  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, комунальної власності та залучення інвестицій та заступника міського голови Зубрійчук Т.І.

 

Міський голова                                                                               І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=