Рішення №166 виконкому міської ради “Про хід підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та житлового фонду до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 роки.”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 14.09.2017 року              № 166

Про хід підготовки об’єктів
житлово-комунального господарства
та житлового фонду до роботи

в осінньо-зимовий період 2017-2018 роки.

Заслухавши та обговоривши інформацію директорів комунальних підприємств та в.о. першого заступника міського голови Чичирка М.В. про підготовку об’єктів житлово-комунального господарства та житлового фонду міста до роботи в зимовий період, виконком міської ради відмічає, що певна робота з даного питання в м. Овручі проводиться.

Комунальним підприємством «Гарне місто» (директор Грищенко П.А.) замінено старі вхідні двері на нові металеві з кодовим замком у під’їзді № 4 будинку № 44 по вул. Т.Шевченка за дольовою участю мешканців, також було відремонтовано дверні відкоси у під’їздах. Проводиться частковий ремонт покрівлі будинків: шиферних – пров. Стадіонному, 2, Відродження, 1, 31, Т.Шевченка, 88 та рубероїдних – Київська, 80, М.Ващука, 3, 5. Проведено ремонт внутрішньо будинкової водопровідної мережі житлового будинку по вул. Відродження,33. Було встановлено 63 автоматичних вимикачі освітлення в місцях загального користування для безпечної експлуатації електричних мереж. Виконано поточний ремонт відмостки біля будинків 69, 73 по вул. І.Богуна, та на стадії завершення біля будинків 65, 67, 71.

Також в осінній період планується виконати наступні підготовчі роботи: провести ремонт покрівель будинків за адресами вул. Відродження, 25, 33, Б.Хмельницького, 11, Героїв Майдану, 50, 55, І.Богуна, 20, 71; утеплення труб водогінної мережі; підготовка ящиків з піщано-соляною сумішшю.

Комунальним підприємством «Водоканал» встановлено пожежні гідранти по вул. Б.Хмельницького на території пожежної частини, за адресами: вул. Т.Шевченка, 102, вул. Б.Хмельницького, 28. Підготовлено нову площадку біостоків, розроблено грунт на існуючих біомайданчиках з метою доочищення стічних вод. Проводяться роботи по заміні аварійної покрівлі над приміщенням КНС очисних споруд. Проведено заміну металевих вставок в оглядових водопровідних колодязях на поліетиленові по вул. Островського, Танкістів, Миру, Північній. Здійснено поточний ремонт водогінної мережі по вулицях міста: Тургенєва, Грушевського, провулку Стадіонному, Святої Покрови, Героїв Пожежників на суму 19970,00 грн.. Також проведено ремонт із заміною металевих, чавунних труб, вставок на пластикові по вулиці Василівській на суму 51670,96 грн.. Здійснюється заміна аварійних ділянок водогінної мережі, а саме: металевих труб, вставок, муфт, колін на поліетиленові. Проводиться заміна засувок з метою вирішення проблеми відключення окремих ділянок водогінної мережі. Виконано часткову заміну водогону по провулку Стадіонному до будинків №1 і №3, проведено часткову заміну водопроводу із заміною врізок по мікрорайонах Гептари та Гачища, усунено проблему тиску води по вулиці Набережній шляхом часткової заміни водогону, прочищенням врізок, перепідключеням ліній. Також на протязі серпня місяця виконано роботи по вулицях міста, які були досить проблемними у плані водопостачання. Проведено ремонт оглядових колодязів по вулиці Т.Шевченка, Степана Бандери на суму 3007,36 грн.. Проведено поточний ремонт ливневої каналізації на перехресті вулиць Т.Шевченка та І.Франка на суму 16696,32 грн.. Проведено поточний ремонт Шахтних колодязів по вулиці Західній, Озерній, П.Ковжуна, Ручейній на суму 58021,74 грн.. Проведено гідродинамічне очищення каналізаційної мережі по вулиці Шкільній, Т.Шевченка – Франко на суму 118 863,06 грн..

Комунальним підприємством «Овруч» підготовлено автомобільну техніку та причіпне обладнання до неї, на 87,5 %. На залишку 9 тонн піщано – соляної суміші, станом на 31.08. поточного року заготовлено сіль масою – 5 тонн, найближчим часом буде завезено пісок для виготовлення піщано-сольової суміші.

З метою належної підготовки об’єктів соціально-культурного призначення, житлового фонду міста до зими, керуючись ст.30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Інформацію керівників комунальних підприємств та в.о. першого заступника міського голови Чичирка М.В. про хід підготовки об’єктів до роботи в осінньо – зимовий період 2018-2018 взяти до відома.
  1. Директору КП «Гарне місто» (Грищенко П.А.) забезпечити виконання наступних заходів:

2.1.  Провести ремонт покрівель житлових будинків за адресами: вул. Відродження, 25, 33, Б.Хмельницького, 11, Героїв Майдану, 50, 55, І.Богуна, 20, 71;

2.2.  Провести утеплення труб водогінної мережі в підвальних приміщеннях житлових будинків;

2.3.  Підготувати ящики з піщано – соляною сумішшю;

2.4.  Обстежити під’їзди на предмет їх освітлення;

2.5.  Поновити відмостки, відремонтувати двері, під’їзди, які знаходяться в незадовільному стані по багатоповерхових будинках;

2.6.  Провести ремонт відмосток по вул. Древлянській, 1, Героїв Майдану, 48а, Б.Хмельницького, 60;

2.7.  Обстежити димові та вентиляційні канали по всіх багатоповерхових будинках;

2.8.  Комісійно обстежити житловий фонд за участю депутатів міської ради та членів виконкому, при необхідності провести утеплення горищ, підвалів, здійснити ремонт вікон під’їздів, відмосток та привести благоустрій прибудинкових територій до належного санітарного стану.

  1. Директору КП «Водоканал» (Копишинській С.Г.) забезпечити виконання наступних заходів:

3.1.  Провести роботи із заміни пожежних гідрантів;

3.2.  Завершити роботи по заміні аварійної покрівлі над приміщенням КНС очисних споруд. Відкачати мул та промити резервуар КНС по вулиці Білоруській;

3.3.  Завершити заміну металевих вставок в оглядових водопровідних колодязях на поліетиленові по всіх вулицях мікрорайону Гептари;

3.4.  Завершити заміну  аварійних ділянок водопровідних мереж металевих труб, вставок, муфт, колін на поліетиленові;

3.5.  Завершити заміну засувок з метою вирішення проблеми відключення окремих ділянок водопровідних мереж.

3.6.  Провести поточний ремонт водогінної мережі на мікрорайонах Гептари, Кизили.

3.7.  Покращити водопостачання та забезпечити належний тиск по вул. Відродження, Героїв Майдану, Шевченка 98/11, Гетьмана Виговського;

3.8.  Здійснити заміну врізки в будинку №4 по вул. Відродження та Б.Хмельницького, 28;

3.9.  Закінчити ремонт очисних споруд;

3.10. До 20.10.2017 року завершити будівництво бюветів;

3.11. Встановити поручні по вул. 8 Березня, пр. Садовому.

  1. Директору КП «Овруч» (Дуб А.І.) забезпечити виконання наступних заходів:

4.1.  Забезпечити підприємство належною кількістю піщано – соляної суміші.

4.2.  Здійснити грейдерування доріг з ґрунтовим покриттям, на яких присутня ямковість, а саме вул. Шкільна, І.Гонти, Тургенєєва, Січових Стрільців, Братська, О.Довженка, Кизилянська, Успенська, Преображенська, Рослика, Расковинського, Зарічна, Професора Нікончука.

4.3.  Провести ремонт всіх транспортних засобів підприємства;

4.4.  Забезпечити переведення вуличного освітлення на осінньо-зимовий період;

4.5   Облаштувати майданчик для ТПВ по пров. Стадіонному;

4.6   Забезпечити обмеження проїзду великогабаритного транспорту по вул. Древлянській;

4.7   Здійснити підрізку дерев на сходах по вул. Ручейній.

  1. Керівникам підприємств, установ та організацій, правлінню ЖБК №1 вжити заходів щодо своєчасного виконання даного рішення.
  2. Вищезазначені заходи виконати в термін до 10.10.2017 року.
  3. В порядку контролю питання підготовки об’єктів соціально-культурного призначення, житлового фонду до роботи в осінньо-зимовий період розглянути на засіданні виконкому міської ради у жовтні місяці поточного року.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на в.о. заступника міського голови Чичирка М.В.

Міський голова                                                                                І.Я. Коруд

Секретар міської ради                                                            М.В. Чичирко

Керуюча справами                                                                 М.І. Савченко

Начальник юридичного відділу                                              О.В. Муліванцев

Провідний спеціаліст                                                              Д.В. Огородов



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=