Проект рішення “Про передачу майна з господарського відання та балансу КП «Водоканал» в господарське відання та на баланс КП «Гарне місто»”

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Тридцять  п’ята  сесія                                                                        VІІ  скликання

Від  24 жовтня 2017 року          №

Про передачу майна з господарського відання
та балансу КП «Водоканал» в господарське

відання та на баланс КП «Гарне місто»

З метою забезпечення стабільної та безперебійної діяльності КП «Гарне місто» Овруцької міської ради Житомирської області, керуючись ст.ст. 78, 136 Господарського кодексу України, ст.ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації спільного засідання постійних депутатських комісій міської ради від 20.10.2017 року, міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Передати майно комунальної власності з господарського відання та балансу комунального підприємства «Водоканал» Овруцької міської ради Житомирської області в господарське відання та на баланс комунального підприємства «Гарне місто» Овруцької міської ради Житомирської області:

Екскаватор ЕО-2625, 1992 року випуску номерний знак-14607 АМ, балансова вартість  0,00 грн., залишкова вартість 0,00 грн.

  1. Керівникам КП «Водоканал» (Копишинській С.Г.) та КП «Гарне місто» (Грищенку П.А.) забезпечити оформлення відповідних документів та внести відповідні зміни до реєстру бухгалтерського обліку.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, комунальної власності та залучення інвестицій на секретаря міської ради Чичирко М.В..

Міський голова                                                                                  І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=