Рішення №111 виконкому міської ради “Про хід виконання заходів з благоустрою та поліпшення санітарного стану території міста та території Овруцької ОТГ”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  15.03.2018 року                   № 111

Про хід виконання заходів з благоустрою
та поліпшення санітарного стану території міста

та території Овруцької ОТГ

Заслухавши та обговоривши інформацію економіста відділу житлово-комунального господарства і благоустрою Редчиця О.П. про хід виконання заходів з благоустрою та поліпшення санітарного стану території міста Овруч та старостинських округіх.

Відповідно до п. 2 ч. 2. ст. 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», керуючись п.п. 7 п. «а» ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Інформацію економіста відділу житлово-комунального господарства і благоустрою Редчиця О.П. про хід виконання заходів з поліпшення санітарного стану та благоустрою міста Овруч та старостинських округів, взяти до відома.
  2. Комунальному підприємству «Овруч» Овруцької міської ради:

2.1.     Продовжити здійснювати заходи по підрізанню та видаленню дерев згідно актів обстеження зелених насаджень що підлягають видаленню, аварійних дерев та спільно з КП «Гарне міст» звернень громадян по зрізанню дерев, що надходять.

2.2.     Здійснити кронування дерев в с. Велика Фосня (біля школи), на кладовищі мікрорайону Кизіли (спільно з Лавриновичем В.П.) та в с. Кирдани (спільно з Бельським В.І.).

2.3.     Здійснювати поточний ремонт вуличного освітлення згідно протоколів в с. Велика Хайча, Мала Хайча, Великий Кобилин, Малий Кобилин та Дівошин.

2.4.     Здійснити заходи з благоустрою на кладовищах м. Овруч (мікрорайон Кизіли, міське та військове кладовища), а саме: зрізання аварійних дерев, видалення чагарників та прибирання сміття.

2.5.     За сприяння погодних умов здійснити заходи з підбілювання дерев по місту.

2.6.     До 01.04.2018 року здійснити підсипання щебнем сміттєвих майданчиків по місту до 01.04.2018 року.

2.7.     До 10.04.2018 року провести обстеження вулиць міста з твердим та грунтовим покриттям для проведення поточного ремонту (грейдування).

2.8.     До 15.04.2018 року встановити сміттєві урни по центральних вулицях міста та в місцях де є необхідність додаткових урн.

2.9.     До 15.04.2018 року провести встановлення дорожніх знаків на території Овруцької ОТГ та міста Овруч, знаки на зупинках.

2.10.   Проводити заходи з підмітання механічною щіткою вулиць та тротуарів міста для наведення санітарного стану після осінньо-зимового періоду.

2.11.   Здійснити обстеження вуличного освітлення по місту та переведення реле часу на весняно-літній період.

2.12.   Замовити банери соціального характеру «Не смітити» для встановлення на вулицях міста та в с. Бондари біля з/д переїзду.

2.13.   Провести поновлення клумби біля приміщення Овруцької РДА, запланувати заходи з оброблення клумб по місту та відновлення газону, клумб в центральному парку.

2.14.   Вивчити питання вартості та придбання для комунального підприємства гусеничного трактора ДТ 75 та автовишки.

  1. Комунальному підприємству «Гарне місто» Овруцької міської ради:

3.1.   Забезпечити виконання Програми щодо здійснення заходів спрямованих на зменшення захворювання домашніх тварин на сказ у м. Овруч на 2016 – 2018 роки затвердженої рішенням сьомої сесії міської ради VII скликання № 150;

3.2.   Продовжити здійснювати заходи по підрізанню та видаленню дерев по житловому фонду, а саме: Б.Хмельницького.

3.3.   Здійснювати заходи по освітленню прибудинкової території в нічний час доби.

3.4.   Опрацьовувати з населенням питання заміни дверей за дольовою участю населення 50%.

3.5.   Привести у відповідність прибудинкову територію після осінньо-зимового періоду.

3.6.   Здійснити ремонт вуличного освітлення прибудинкової території по вул. Т.Шевченка, 128, М.Ващука, 3, 5, 5/1.

3.7.   Обстежити та відремонтувати дитячі ігрові майданчики на прибудинковій території.

3.8.   До 05.04.2018 року комісійно обстежити та влаштувати ливневу каналізацію біля будинку по вул. Київська, 76.

  1. Комунальному підприємству «Водоканал» Овруцької міської ради:

4.1.       Проводити заходи з прочищення ливлеприймачів та відстійників в ливневій мережі по місту, а саме: Шевченка, Богдана, Алейхема, Бандери, Виговського,Героїв Майдану пл. Вокзальна.

4.2.       За сприяння погодних умов розпочати роботи по об’єкту: «Капітальний ремонт центрального парку в м. Овруч Житомирської області».

4.3.       Продовжити роботу по прочищенню каналу до мікрорайону «Грезля» та замовити технічні умови на вказаний канал, провести заходи з прочищення каналів по вул. Танкистів, Енергетиків до вул. Танкистів по схемі Управління водного господарства.

4.4.       За сприяння погодних умов провести роботи по ливневій каналізації на площі Вокзальній.

4.5.       Обстежити та привести у відповідність інженерні мережі по вул. Т. Булиби-Боровця та Набережна до початку проведення капітального ремонту з асфальтування дорожнього покриття.

4.6.       Тримати на контролі питання виготовлення проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту колектору по очисних спорудах.

4.7.       До 20.04.2018 року здійснити заходи з водовідведення по вул. Зелена.

  1. Т.в.о. старости спільно з відділом житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради (Почтарю С.Б.):

5.1.       Організовувати роботу по кронуванню дерев, видаленню чагарників, кущів що знаходяться на узбіччі доріг державного значення, загального користування та комунальної власності в межах старостинського округу.

5.2.       Спільно з громадою провести заходи по вирізанню кущів, чагарників, аварійних дерев та прибирання сміття на кладовищах до 30.03.2018 року.

5.3.       Провести обстеження вулиць, доріг старостинського округу з твердим та грунтовим покриттям для проведення поточного ремонту (грейдування) та надати пропозиції у відділ житлово-комунального господарства і благоустрою Овруцької міської ради.

5.4.       Забезпечити виконання рішення виконкому міської ради від 14.02.2018 року № 84 «Про закріплення територій за підприємствами, організаціями та установами для проведення заходів з благоустрою на дорогах загально державного значення та загального користування» та звітувати про виконану роботу у відділ житлово-комунального господарства і благоустрою Овруцької міської ради.

5.5.       Просити представників загально освітніх шкіл та дошкільних навчальних закладів старостинського округу до весняного місячнику з благоустрою провести заходи з прибирання грунту з дорожнього покриття вулиць населених пунктів та привести до належного стану пам’ятники та визначні місця старостинських округів.

5.6.       До 25.03.2018 року подати у відділ житлово-комунального господарства і благоустрою Овруцької міської ради інформацію по наявних смітниках (несанкціонованих сміттєзвалищ, місцях значної кількості сміття) на території старостинських округів для подальшого прибирання та ліквідування їх.

  1. Відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради (Почтарю С.Б.):

6.1.       Провести роботи по встановленню вуличного освітлення в с. Заськи Черепинського старостинського округу до 01.04.2018 року.

6.2.       Надати пропозиції та черговість проведення поточного ремонту (грейдування) вулиць, доріг старостинського округу з твердим та грунтовим покриттям в розрізі твердого та грунтового покриття на затвердження до виконкому міської ради.

6.3.       Забезпечити виконання рішення виконкому міської ради від 14.02.2018 року № 84 «Про закріплення територій за підприємствами, організаціями та установами для проведення заходів з благоустрою на дорогах загально державного значення та загального користування» на чергове засідання виконавчого комітету підготувати звіт про виконану роботу по вищевказаному рішенню.

  1. Керівникам Овруцького щебзаводу Гомельського міського шляхового будівельно-ремонтного тресту (Ігнаткову М.І.), ВАТ ГППК «Товкачівський» (Савчук В.П.), ТОВ «Овручстоун» (Барановський О.Л.), державних лісових підприємств здійснювати випуск транспортних засобів з навантаженням не більше 17 тон на вісь з метою збереження доріг в районі та ОТГ.
  2. Просити керівників державних лісових підприємств запланувати заходи по ремонту лісових доріг в Великочернігівському старостинському окрузі.
  3. Затвердити склад комісії по обстеженню житлового фонду та результатів проведення весняного місячнику з благоустрою по місту та старостинських округам затвердженого рішенням виконкому міської ради від 14.02.2018 року № 84.
  4. Доручити першому заступнику міського голови Гришковцю В.М. та начальнику відділу житлово – комунального господарства і благоустрою Овруцької міської ради Почтарю С.Б. розробити дієві заходи по дорогах, центральних водогонах і удосконалення вуличного освітлення із зазначенням термінів виконання у вищевказаних заходах та подальшого затвердження на сесії міської ради.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Гришковця В.М., начальника відділу житлово – комунального господарства і благоустрою Овруцької міської ради Почтаря С.Б. та начальника відділу муніципальної поліції Овруцької міської ради Башинського В.І..

Міський голова                                                                                  І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=