Рішення №405 від 20 квітня 2018 року “Про надання дозволу ТОВ «Актівітіс ЛТД»   на приватизацію шляхом конкурсу нежитлової будівлі (готельного комплексу)   по вулиці Т.Шевченка, 33-а в м.Овруч та затвердження протоколу засідання комісії по проведенню конкурсу продажу.”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Десята  сесія                                                   VII  скликання

від 20 квітня 2018 року        № 405

Про надання дозволу ТОВ «Актівітіс ЛТД»
на приватизацію шляхом конкурсу
нежитлової будівлі (готельного комплексу)
по вулиці Т.Шевченка, 33-а в м.Овруч
та затвердження протоколу засідання комісії

по проведенню конкурсу продажу.

Розглянувши заяву товариства з обмеженою відповідальністю «Актівітіс ЛТД» про надання дозволу на приватизацію шляхом конкурсу нежитлової будівлі (готельного комплексу) по вул.Т.Шевченка,33-а в м.Овруч, загальною площею 3797,9 м.кв,,   яка є комунальною власністю  Овруцької міської об’єднаної територіальної громади, в особі Овруцької міської ради  і знаходяться на балансі Овруцької міської ради, керуючись, Законом України «Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)» від 06.03. 1992 року № 2171-ХII , Закон України «Про приватизацію державного і комунального майна» , розділои V пункт 2 “ Про прикінцеві та перехідні положення», ст.ст. 26,60 Закону України “ Про місцеве самоврядування  в Україні», враховуючи рекомендації спільного  засідання постійних комісій міської ради з питань бюджету і комунальної власності та з питань житлово-комунального господарства, міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Надати дозвіл ТОВ «Актівітіс ЛТД» на приватизацію шляхом конкурсу нежитлової будівлі (готельного комплексу) по вул. Т.Шевченка,33-а в м.Овруч, загальною площею 3797,9 м.кв, яка є комунальною власністю Овруцької  міської територіальної громади, в особі Овруцької міської ради  і знаходяться на балансі Овруцької міської ради.
  2. Затвердити протокол засідання комісії по проведенню конкурсу по продажу нежитлової будівлі (готельного комплексу) по вул. Т.Шевченка,33-а в м.Овруч, загальною площею 3797,9 м.кв, з кінцевою вартістю – 4 866 591,00 (чотири мільйона вісімсот шістдесят шість тисяч п’ятсот дев’яносто одна гривня 00 коп).( Протокол додається ).
  3. ТОВ «Актівітіс ЛТД» в термін до 06.05.2018 року сплатити до бюджету міської ради кошти в сумі 4 866 591,00 (чотири мільйона вісімсот шістдесят шість тисяч п’ятсот дев’яносто одна гривня 00 коп).
  4. ТОВ «Актівітіс ЛТД» оформити всі необхідні документи на земельну ділянку на якій знаходиться об’єкт та прилегла територія .
  5. Припинити право господарського відання Комунального підприємства «Комунальний ринок» Овруцької міської ради на нежитлову будівлю (готельний комплекс) по вул. Т.Шевченка,33-а, загальною площею 3797,9 м.кв з дня укладення договору купівлі продажу.
  6. Зареєструвати договір купівлі-продажу у відповідності до вимог чинного законодавства України.
  7. Усі витрати, пов’язані з нотаріальним оформленням договору купівлі-продажу, покласти на “Покупця”.
  8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну діючу комісію міської ради з питань бюджету та комунальної власності та відділ комунальної власності міської ради.

Міський голова                                                             І.Я.Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=