День захисту дітей 2018

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І наш святий обов’язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм якесь свято, а завтра і завжди. Адже наші діти – то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців.
День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб у майбутньому вони стали хорошими батьками і громадянами своєї країни. Тому вже доброю традицією для дорослих стало вітати малечу з цим святом і в Овруцькій об’єднаній територіальній громаді.
Цьогоріч розважальна програма розпочалася на площі Свободи святковим концертом за участю вихованців музичної школи, ЦДЮТ, працівників РБК та вітальними словами Овруцького міського голови Коруда І. Я., голови Овруцької РДА Дивинського Ю. С. та голови районної ради Китиці В. В.
Всі бажаючі маленькі фантазери мали змогу прийняти участь у конкурсі малюнків на асфальті біля районного будинку культури.
У Центральному міському парку пройшов фінальний етап конкурсу «Еко-фешн фест», де прийняли участь найкреативніші учасники, які своїми руками виготовили незвичайні, цікаві та самобутні костюми із еко-матеріалів. Відпочити та підкріпити святковий настрій всім дітям допомогла насичена і захоплива розважальна програма з іграми, вікторинами, конкурсами. Відбулися різноманітні цікаві майстер-класи, виставка робіт вихованців Малої академії народних мистецтв та ремесел та Овруцького ЦДЮТ. Всі маленькі гості та учасники дійства отримали солодкі подарунки та безкоштовне морозиво, а переможці конкурсів – приємні призи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=