Рішення №240 виконкому міської ради “Про хід виконання Програми соціально -економічного та культурного розвитку громади  за І півріччя 2018 року”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 19.07.2018 року           № 240

Про хід виконання Програми соціально
-економічного та культурного розвитку

громади  за І півріччя 2018 року

Заслухавши та обговоривши інформацію міського голови Коруда І.Я. про хід виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку громади на 2018 рік, керуючись ст. 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Овруцької міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Інформацію міського голови Коруда І.Я. про хід виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста за І півріччя 2018 року» прийняти до відома.
  2. Міському голові Коруду І.Я., секретарю міської ради Дєдух І.М., заступникам міського голови, керуючому справами, т.в.о. старост старостинських округів, начальникам відділів виконкому міської ради спільно з керівниками комунальних підприємств міської ради та керівниками підприємств, організацій та установ міста забезпечити подальше виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку міста на поточний рік.
  3. Питання про хід виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку громади за І півріччя 2018 року винести на розгляд громадських слухань 20.07.2017 року, постійних комісій та чергової сесії міської ради.

Міський голова                                                                                І.Я.Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=