Рішення №770 від 18 вересня  2018 року “Про прийняття у комунальну власність Овруцької міської об’єднаної територіальної громади.”

 У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

РІ Ш Е Н Н Я

Шістнадцята    сесія                                                                         VІІ  скликання

від  18 вересня  2018 року         №770

Про прийняття у комунальну власність
Овруцької міської об’єднаної

територіальної громади.

Заслухавши інформацію начальника відділу комунального майна Макаревича С.В., з метою належного утримання доріг Овруцької ОТГ, керуючись ст. ст. 26, 30 Закону України «Про місцеве самоврядування», враховуючи рекомендації комісії міської ради,  міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Прийняти у комунальну власність Овруцької міської об’єднаної територіальної громади та на баланс відділу житлово-комунального господарства і благоустрою Овруцької міської ради дорогу протяжністю 12,5 км. від с. Бондарі до траси сполученням Виступовичі – Кам’янець-Подільський, яка прямує вздовж с. Шоломки, с. Слобода Шоломківська та включає відрізок дороги до бувшого аеродрому в с. Шоломки
  2. Відділу житлово-комунального господарства і благоустрою Овруцької міської ради здійснити передачу  відповідно до вимог чинного законодавства   провести облік вищевказаної дороги.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, комунальної власності та залучення інвестицій.

Міський голова                                                                       І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=