Звіт про виконання рішення Виконавчого комітету від 07.09.2018 року № 294 «Про хід виконання заходів з благоустрою та поліпшення санітарного стану території міста та території Овруцької ОТГ» станом на 20.09.2018р..

Звіт про виконання
рішення Виконавчого комітету від 07.09.2018 року № 294
«Про хід виконання заходів з благоустрою та поліпшення санітарного стану території міста та території Овруцької ОТГ»

станом на 20.09.2018р..

Заходи здійснені КП «Водоканал» Овруцької міської ради.

  1. Роботи по ремонту фонтану на стадії завершення.
  2. На регулярній основі здійснюються заходи щодо благоустрою на санітарній зоні навколо артезіанських свердловин.
  3. Заходи по утриманню ливневої каналізації у справному технічному стані здійснюються регулярно.

 

Заходи здійснені КП «Гарне місто» Овруцької міської ради.

  1. Для приведення прибудинкової території у належний стан працівниками підприємства продовжується скошування трави по третьому разу. Наразі обкошено прибудинкову територію за наступними адресами: Т.Шевченка 98/11, М.Ващука 3, 5, 5/1, Металістів 5, Героїв Майдану 48, 48а, 50, 50а, Відродження 25, 27, 29, 31, 33, І.Богуна 65, 67, 69, 31, 33;

2.       Двірниками підприємства забезпечується своєчасне прибирання опалого листя та скошеної трави на прибудинковій території;

  1. Проводились рейди по відлову безпритульних собак, за вересень місяць було відловлено одну собаку з метою їх стерилізації у ветеринарній лікарні – на загальну суму 129 грн.;
  2. Закінчили роботи по облаштуванню другої автостоянки біля будинку 3 по вул. М.Ващука та продовжуються підготовчі роботи біля будинку 32 по вул. Б.Хмельницького;

5.       Працівниками підприємства підготовлено прибудинкові території будинків 30/23 та 48 по вул. Т.Шевченка та будинків 25, 25а по вул. Героїв Майдану під асфальтування шляхом встановлення бордюр, щебеневої подушки, а також облаштовано автостоянки біля даних будинків;

  1. Замовлено сім дверей для подальшого їх встановлення по програмі 50/50 за дольовою участю мешканців і та міської ради.

Також двірниками підприємства постійно ведеться прибирання додаткової закріпленої території  міста  – на загальну суму 7606,37грн..

Заходи здійснені КП «Овруч» Овруцької міської ради.

  1. Підприємством роботи з поточного ремонту вуличного освітлення Овруцької ОТГ у с. Невгоди проведені у повному обсязі.
  2. Проводиться підмітання вулиць та тротуарів механічним способом за допомогою щітки (Б. Хмельницького, І. Франка, Г. Майдану, Т. Шевченка, І. Богуна, Г. Виговського, Відродження, С. Бандери, Кн. Олега, Київська) для наведення санітарного стану щовівторка та щочетверга.
  3. Відділом зеленого господарства проводиться постійний догляд за клумбами міста. Проведені роботи з підживлення аміачною селітрою молодих саджанців дерев по вул. Т. Шевченка (центральний парк) та по вул. Г. Майдану (парк О. Сабурова).
  4. Роботи по фарбуванню стійок дорожніх знаків по вулицях міста проведено у повному обсязі.
  5. Завершені роботи по облаштуванню автобусної зупинки (встановлення лавки) по вул. Г. Майдану.
  6. Двірниками відділу «Саночистка» проводиться прибирання центральної площі міста.
  7. Підготовлені додаткові сміттєві баки для розташування на площі Свободи по вул. Т. Шевченка 09.2018 року.
  8. Для перекриття вулиць 09.2018 року міста підприємством підготовлені відповідні дорожні знаки.
  9. Відділом з обслуговування об’єктів освітлення та доріг проведені роботи з розвішування святкових гірлянд по вул. Т. Шевченка.
  10. Проведені роботи по підрізанню гілок на каштанах по вул. Т. Шевченка у повному обсязі.
  11. Додаткове освітлення центральної площі на 29.09.2018 року підключено.
  12. Працівникам відділу «Саночистки» проводяться роботи з підбілювання дерев по вулицях міста та у центральному парку.
  13. Підприємством проведені роботи по встановленню дорожніх знаків «Зупинка на вимогу» у с. Шоломки, с. Слобода Шоломківська, с. Підруддя у повному обсязі.
  14. Проведені роботи по скошуванню буряну на ігровому майданчику по вул. М. Жизневського.
  15. Проводяться роботи по прибиранню в’їздів у місто з сторони: Словечного, Виступовичі, Народичі, Коростень.
  16. Роботи по встановленню великої сцени на центральній площі міста проведені у повному обсязі.
Заходи здійснені в старостинських округах Овруцької ОТГ.
(в розрізі округів)

Норинський старостинський округ:

Скошування трави та вирубування чагарників: с.Норинськ, вул. Робітнича (500 кв.м.). Прибирання території від сміття: с.Норинськ, центральна площа, автобусна зупинка, сільський стадіон (3000 кв.м.). Вирубка чагарників: с.Норинськ, вул. Робітнича, кладовище, сільський стадіон (400 кв.м.). Видалення аварійних дерев: сільський стадіон(5 шт.).

Покалівський старостинський округ:

Обкошування території: с. Покалів(біля колишньої аптеки) 100 кв.м.. Прибрано автобусні зупинки(Покалів, Коптівщина, Гаєвичі, Скребеличі) та біля дитячого майданчика, БК, пам’ятників в с. Покалів. Вирізка кущів по вул. Середня в с. Покалів(50 кв.м.). Підготовка до «Дня села»(чистка бордюр, підбілювання дерев та бордюр, прибирання території та вивіз сміття).

Великочернігівський старостинський округ:

В с М.Чернігівка: виготовлення та встановлення урни на зупинці. В с. В.Чернігівка: вирізання кущів на в’їзді 250кв.м. та скошування трави 500 кв.м.. Крижування та прибирання впавшого на дорогу дерева в с. Велика Чернігівка.

Хлуплянський старостинський округ:

Вирізка чагарника при в’їзді  в с. Оленичі, біля автобусних зупинок в с. Нагоряни, Хлупляни та Стугівщина. Проведено заходи з благоустрою на кладовищах в селах: Хлупляни, Нагоряни, Оленичі. Стугівщина. Частково ліквідовано несанкціоновані сміттєзвалища.

Черепинський старостинський округ:

Зрізання чагарників на трасі Овруч-Словечно (с. Черепин 50 м.) та вздовж дороги в с. Заськи(200 м.). Скошування трави біля адмінприміщення та на кладовищі с. Черепин (1400 кв.м.). Прибирання від сміття вулиць, зупинок, біля ставка в с. Черепин. Вирізання чагарників на кладовищі в с. Заськи.

Великофоснянський старостинський округ:

Вирізка чагарнику в с. Велика Фосня (вул. Зарічна, Тиха, Кринична). Ліквідовано 3 несанкціонованих сміттєзвалища в с. Велика Фосня без залучення техніки.

Піщаницький старостинський округ:

Проведено заходи до «Дня села» в с. Піщаниця:  прибирання доріг та тротуарів, під’їзної дороги, скошування трави навколо кладовища та пам’ятника, побілка бордюр та огорожі кладовища. В с. Клинець по вул. Перемоги прочищено дорогу від нахиленого гілля.

Невгодівський старостинський округ:

Скошування трави та вирубування чагарників: в с. Невгоди прилегла територія до адмінприміщення та БК. Видалення аварійних дерев: дорога Невгоди – Потаповичі . Розчищено та підготовлено вул. Перемоги, Садова, М.Никончука в с. Невгоди.

Бондарівський старостинський округ:

Вирізка акації на кладовищі в с. Бондарі. Встановлено та пофарбовано 2 дорожніх знаки. Прибирання узбіччя дороги де поновлено дорожнє покриття. Прибрано автобусні зупинки.

Раківщинський старостинський округ:

Скошування трави та вирубування чагарників: с. Раківщина. Заготівля дров для ФП та для адмінприміщення(4 складометри). Ліквідовано 3 сміттєзвалища.

Гошівський старостинський округ:

Скошування трави: центр с. Гошів. Прибрано зупинки с. Гошів та с. Потаповичі. Прибрано стихійні сміттєзвалища в с. Гошів( 3 шт.). Видалено 2 аварійних дерева в с. Потаповичі.

Кирданівський старостинський округ:

Скошування трави та вирубування чагарників: с. Дубовий Гай та с. Кирдани (730кв.м.). Прибрано автобусні зупинки.

Зарічанський старостинський округ:

Скошування трави та вирубування чагарників: с. Заріччя, с. Острів. В с. Заріччя: чищення бордюр. Прибрано зупинки та прилеглих територій. Здійснено обстеження 4 колодязів ( 2- Острів, 2- Заріччя) та підготовлюється матеріал для ремонту.

Підруддянський старостинський округ:

Скошування та вирубування кущів на кладовищах в с. Підруддя та с. Яцковичі. Прибрано зупинки.

Великохайчанський старостинський округ:

Скошування трави в с. В. Хайча(БК, стадіон, зупинка). Вирізка чагарника на кладовищі в с. В.Хайча. Встановлено огорожу на стадіоні в с. Велика Хайча. Вивезено дрова між с. М.Хайча-В.Хайча.

Заходи здійснені відділом ЖКГ, благоустрою Овруцької міської ради.

  1. Продовжується ремонт дороги через яр в с. Заськи;
  2. Здійснено ремонт доріг з асфальтобетонним покриттям струменевим способом: по 6 вулицям та біля 5 багатоповерхових будинків в м. Овруч, по 1 вулиці в с. Заськи;
  3. Здійснено грейдерування та поточний ремонт грунтових доріг з щебеневим покриттям в с. Лукішки – 2 вулиці, с. Полохачів – 1 вулиця, с. Слобода Шоломківська – 1 вулиця;
  4. Замовлено виготовлення 20 лавок та 10 урн для розміщення по місту.
  5. Здійснено заходи по обкошуванню територій на в’їзді до міста з залученням працівників по благоустрою зі старостинських округів.

Заходи здійснені відділом ЖКГ, благоустрою Овруцької міської ради.

  1. Тривають роботи по фарбуванню фасаду Овруцької ЦРБ ім.. А.Малишка та стін Овруцького РБК.
   Т.в.о. начальника

   Відділу ЖКГБ ОМР                                                  О.П. Редчиць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=