7 місяців кампанії «Лікар для кожної сім’ї»

За 7 місяців кампанії «Лікар для кожної сім’ї» свого терапевта, педіатра чи сімейного лікаря обрали понад 21 мільйон українців.

Найбільш активними були жителі Полтавської, Хмельницької, Житомирської і Чернігівської областей — тут декларації зі своїм лікарем підписали понад 60% мешканців. Позначку 50% не перетнули лише у трьох областях України — у Луганській (тут свого лікаря обрали 49% мешканців), Одеській (43% мешканців) та Закарпатській (41%).

Овруцький   район увійшов   до  десятки  лідерів  із підписання декларацій  між  лікарем та   жителями.

Лідерами   із підписання  декларацій   серед  лікарів  є:

Ходаківська Ніна Сергіївна

Мельниченко   Микола Миколайович

Рабушей Наталія  Володимирівна

Макаревич Валентина Миколаївна

Залізко Наталія Іванівна

Пугайчук Тетяна Миколаївна

Война Ніна Григорівна

Які  набрали  кількість   пацієнтів  відповідно  до чинного   законодавства, тому змушені відмовляти пацієнтам, які  звертаються .

Лікарі,  які  заключили   майже  100% від  рекомендованої  кількості   пацієнтів

Звертаємось  до жителів   Овруцького району поспішайте  заключити  декларацію   із лікарем, адже  ваш сімейний  лікар, до якого можна звернутись з будь-якого питання щодо здоров’я, потрібен кожному. Як свідчить світова практика, більшість проблем із здоров’ям можуть бути вирішені на рівні первинної допомоги, особливо у разі своєчасного звернення. Сімейний лікар, терапевт чи педіатр не лише встановлює діагноз і лікує найбільш поширені хвороби, травми, отруєння, а й консультує щодо здорового способу життя, дає направлення на аналізи, до вузьких спеціалістів, видає довідки. І всі послуги у вашого лікаря уже оплачені Нацслужбою здоров’я.

Якщо ви ще не обрали свого лікаря і не знаєте, з чого почати, прочитайте коротку інструкцію: https://bit.ly/2tU0b8g

З другої половини 2019 року працюватиме програма «Безкоштовна діагностика». За направленням вашого сімейного лікаря ви зможете проходити рентген, УЗД, мамографію, ехокардіографію серця, аналізи та діагностичні дослідження в будь-якому медзакладі за вашим вибором, який бере участь у програмі. Оплачуватиме послуги Національна служба здоров’я.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=