Рішення №1116 від 14 березня 2019 року “Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, яка розташована за межами с. Дівошин”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять п’ята  сесія                                                                 VІІ  скликання

Від  14  березня  2019 року     №1116

Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації із землеустрою
щодо поділу земельної ділянки,

яка розташована за межами с. Дівошин

Розглянувши звернення директора Фонду Меморіал убитим євреям Європи про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, яка розташована за межами с.Дівошин, для розташування пам’ятного знаку, керуючись ст. 12, ст. 79¹, ст. 122, ст. 125, ст. 126 Земельного кодексу України, ст. 56 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії міської ради від 11.03.2019 року, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1.     Надати дозвіл Фонду Меморіал убитим євреям Європи на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки загальною площею 14,6337 га, яка розташована за межами с.Дівошин, кадастровий номер: *************************, землі запасу, на дві земельні ділянки орієнтовними площами 0,3965 га та 14,2372 га.

  1. Фонду Меморіал убитим євреям Європи звернутись до землевпорядної організації для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, вказаної у п. 1 даного рішення, погодити відповідно до діючого земельного законодавства і представити на розгляд чергової сесії.

Міський голова                                                                                  І. Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=