Рішення №1117 від 14 березня 2019 року “Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, яка розташована по **********”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять п’ята  сесія                                                                VІІ  скликання

Від  14  березня  2019 року     №1117

Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації із землеустрою
щодо поділу земельної ділянки,

яка розташована по **********

Розглянувши звернення громадянина Ярмолюка Р. В. про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки у м. Овручі, керуючись ст. 12, ст.79¹, ст. 120, ст. 122, ст. 125, ст. 126 Земельного кодексу України, ст. 56 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії міської ради від 11.03.2019 року, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1.     Надати дозвіл Ярмолюку Руслану Володимировичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки загальною площею 1,0225 га, яка розташована за адресою м. Овруч, кадастровий номер: *************************, цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, землі промисловості, транспорту, зв’язку , енергетики, оборони та іншого призначення, на дві земельні ділянки орієнтовними площами 0,8225 га та 0,2000 га.

  1. Гр. Ярмолюку Р. В. звернутись до землевпорядної організації для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, вказаної у п. 1 даного рішення, погодити відповідно до діючого земельного законодавства і представити на розгляд чергової сесії.

Міський голова                                                                          І. Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=