Рішення №1125 від 14 березня 2019 року “Про припинення права постійного користування та надання в оренду земельних ділянок”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять п’ята  сесія                                                       VІІ  скликання

Від  14 березня  2019 року     №1125

Про припинення права постійного
користування та надання в оренду

земельних ділянок

Розглянувши звернення Голови правління Норинського споживчого товариства про припинення права постійного користування у зв’язку з відчуженням нерухомого майна, що знаходиться на земельних ділянок, та гр.Сергійчук О. В. про надання в оренду земельних ділянок у зв’язку з придбанням нерухомого майна, що знаходиться на цих ділянках, керуючись ст.120 Земельного кодексу України, ст. 7, ст. 31 ЗУ «Про оренду землі», п. 34 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії міської ради від 11.03.2019р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Припинити Норинському споживчому товариству право постійного користування земельною ділянкою загальною площею 0,0541 га, яка розташована в с. Норинськ Овруцького району, кадастровий номер ***********************, у зв’язку з відчуженням нерухомого майна, що знаходиться на зазначеній земельній ділянці.
  2. Припинити Норинському споживчому товариству право постійного користування земельною ділянкою загальною площею 0,1144 га, яка розташована в с. Норинськ Овруцького району, кадастровий номер ***************************, у зв’язку з відчуженням нерухомого майна, що знаходиться на зазначеній земельній ділянці.
  3. Передати на умовах оренди терміном на 5 (п’ять) років громадянці Сергійчук Олені Василівні земельну ділянку загальною площею 0,0541 га, яка розташована в с. Норинськ Овруцького району, кадастровий номер ***************************; цільове призначення – (03.07) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
  4. Передати на умовах оренди терміном на 5 (п’ять) років громадянці Сергійчук Олені Василівні земельну ділянку загальною площею 0,1144 га, яка розташована в с. Норинськ Овруцького району, кадастровий номер ***************************; цільове призначення – (03.07) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
  5. Встановити гр. Сергійчук О. В. ставку орендної плати в розмірі 7 (семи) відсотків від нормативної грошової оцінки.
  6. Норинському споживчому товариству зареєструвати припинення права постійного користування на земельні ділянки площами 0,0541 га та 0,1144 га, які розташовані в с. Норинськ Овруцького району, кадастрові номери: ***************************, ***************************, у відповідності до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  7. Овруцькій міській раді, в особі міського голови Коруда І. Я., укласти договір оренди землі з гр. Сергійчук О. В.
  8. гр. Сергійчук О. В. зареєструвати право оренди на земельні ділянки площами 0,0541 га та 0,1144 га, які розташовані в с. Норинськ Овруцького району, кадастрові номери: ***************************, ***************************, у відповідності до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  9. Виконкому Овруцької міської ради надати дане рішення до відділу в Овруцькому районі Головного Управління Держгеокадастру у Житомирській області в п’ятиденний строк з дня його прийняття.

Міський голова                                                                      І. Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=