Рішення №1170 від 14 березня 2019 року “Про передачу кімнат ФАПів с. Стугівщина та с.Оленичі з оперативного управління КНП «Овруцький ЦПМСД» на баланс відділу з гуманітарних питань та створення клубних закладів”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять п`ята   сесія                                                     7 скликання

Від 14 березня  2019 року  №1170

Про передачу кімнат ФАПів
с. Стугівщина та с.Оленичі
з оперативного управління
КНП «Овруцький ЦПМСД» на баланс
відділу з гуманітарних питань та

створення клубних закладів

Керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, постановою Кабінету Міністрів України від 12.11.1998р. №1775 «Про нормативи забезпечення населення клубними закладами»,  враховуючи потреби населення, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Передати кімнати ФАПів с. Стугівщина (за адресою: с. Стугівщина, вул. І.Франка, 31 загальною площею 42,9 м²) та с. Оленичі (за адресою: с. Оленичі, вул. Л.Українки, 50 загальною площею 42,9 м²) з оперативного управління КНП «Овруцький ЦПМСД» на баланс та оперативне управління відділу з гуманітарних питань для відкриття клубних  закладів.
  2. Створити клубний заклад у с. Стугівщина «Стугівський сільський клуб», у с.Оленичі «Оленицький сільський клуб» та ввести штатні одиниці в розмірі по 0,5 ставки.
  3. Контроль на виконанням даного рішення покладається на начальника відділу з гуманітарних питань Овруцької міської ради та постійну депутатську комісію з гуманітарних питань, освіти, медицини, культури, фізичного виховання та соціального захисту населення.

Міський голова                                                                                І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=