До Міжнародного дня матері відбувся родинний фестиваль-конкурс “Заспівай родино”

Мама, матінка, матуся– це найдорожче і світле, що є на світі. Вона завжди радіє успіхам своїх дітей, підтримує їх у важку хвилину, завжди щиро переживає за кожен пройдений крок. Немає для кожного з нас людини ближче і рідніше ніж Мама! І як добре, що є свято матері, адже саме в цей день ми маємо ще  одну нагоду пригорнутись до рідної неньки і висловити їй  свою повагу та любов.

Коли є тепла мамина посмішка, надійне батькове плече, добра порада брата, підтримка сестри – у душі оселяється спокій та гармонія. Саме під таким гаслом  12 травня до Міжнародного дня матері на площі Свободи біля районного будинку культури  пройшов родинний фестиваль-конкурс «Заспівай родино». Де свою творчу майстерність продемонстрували 28 родин з Овруцької громади, що співали, танцювали, грали на музичних інструментах , показували акторську майстерність  у міні- виставах.

Всі глядачі із захопленням насолоджувалися гарними виступами та підтримували учасників гучними оплесками. На святі панувала родина, тепла атмосфера. адже були і мами з дітками, подружжя, сестрички, сім’ї, цілі родини.

Міський голова Іван Коруд привітав всіх жителів Овруччини із Днем матері та Міжнародним днем сім’ї, побажавши всім здоров’я, благополуччя, достатку, душевного спокою і любові, миру і затишку, здійснення всіх мрій і задумів.

Всі колективи – прекрасні, неординарні і самобутні. Між собою змагалися не просто сім’ї, а цілі роди і родини. Так родинний колектив  Іллюків з Хлуплян. що складається вже із трьох поколінь – бабусі, Валентини Федорівни, доньки – Сніжани та онуків – Родіона, Дани та Олександри , зайняв перше місце в конкурсі серед родинних ансамблів .

А родинний колектив «Грушиця» з шоломок, об*єднав  дочок, матерів, невісток і свекрух  і тіток , зайняв друге призове місце .

Порадував  веселим співом і родинний колектив «Весела рідня» з Черепина,

посів  3 призове місце.

У номінації  «танцювальні колективи» місця розподілилися таким чином :

1 місце – танцювальний колектив «Мами і синочки» з Шоломок,

2 місце – танцювальний дует «Чарівні україночки»  з Черепина ,

3 місце –  танцювальний дует сестер Броцьких з Раківщини .

У номінації «Театральне мистецтво»  не мали собі рівних  подружжя  Лідія і Анатолій Барановські з Гошева ( 1 місце) ,  бабуся Надія Піддубна з онуком Антоном  з Черепина  (2 місце)  і подружжя Микола та Наталія Шелест з Потапович (3 місце).

Кажуть, що від батьків дитина бере усе найкраще – колір очей чи густоту волосся, розмах брів . ніжність голосу….

Наші учасники  конкурсу від батьків взяли талант. Мами прищепили  дітям любов до пісні. мистецтва  і вони понесли їх  в життя, даруючи людям радість, розвиваючи свій талант.

Переможцями в номінації «малі форми» стали:

1 місце – сестри Олена та Наталія Пилипчуки  з  Шоломок (Жуки),

2 місце – родина Вінниченків з Овруча,

3 місце – родина Гавриловських   с.Хлупляни .

Неповторною і неперевершеною маленькою скрипачкою була Полінка Плавшак, якій акомпонувала  мама  Леся . Дві сестрички – Надійка і Тамара з В.Хайчі, закохали в себе слухачів з першої хвилини своєї  появи на сцені , а їх мами – сестри Домославські  нагадали, що мами, на жаль . не вічні   і треба їх частіше  навідувати . ІЗ задоволенням  овручани  аплодували  сестрам Довгим (с.Гошів) . вокальному дуету «Оберіг (с.Корчівка) , «Горлиця» (с.Коренівка) , «Родина» (с.Хлупляни) , тріо «Берегині» (с. Шоломки, родині Жолонських  (с.Заськи) , які щиро вітали присутніх зі святом Матері .

Шановні творчі родини прийміть найщиріші слова вдячності за Ваш талант, клопітку повсякденну працю та участь у фестивалі-конкурсі «Заспівай родино».

Низький уклін Вам любі Мами за Вашу доброту та любов!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=