Рішення №1312 від 21 травня 2019 року “Про відмову в погодженні Головному управлінню Держгеокадастру у Житомирський області надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять дев’ята     сесія                                                                   VІІ скликання

Від  21 травня 2019 року     № 1312

Про відмову в погодженні Головному
управлінню Держгеокадастру
у Житомирський області надання дозволу
на розроблення проекту землеустрою

щодо відведення земельних ділянок

Розглянувши лист Головного управління Держгеокадастру у Житомирський області щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства гр. Пешку С. А. на території Овруцької міської  об’єднаної територіальної громади, керуючись розпорядженням Кабінету Міністрів України від 31 січня 2018 р. № 60-р «Питання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад», з метою раціонального використання земельних ділянок сільськогосподарського призначення, які передбачені для передачі у комунальну власність об’єднаних територіальних громад, враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії міської ради від 20.05.2019р.,  міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Відмовити у погоджені надання дозволу Головному управлінню Держгеокадастру у Житомирський області на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок гр. Пешку С. А. у власність для ведення особистого селянського господарства.
  2. Рекомендувати Головному управлінню Держгеокадастру у Житомирський області утриматись від надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на територіях, які передбачені для передачі у комунальну власність Овруцької об’єднаної територіальної громади.

Міський голова                                                                                  І. Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=