Рішення №825 виконкому міської ради “Про надання дозволу ФОП Ярмолюк Р.В. на проїзд спеціальної будівельної техніки за планом – схемою та на розміщення тимчасових будівельних вагончиків”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  24.12.2019 року      № 825

Про надання дозволу ФОП Ярмолюк Р.В.
на проїзд спеціальної будівельної техніки
за планом – схемою та на розміщення

тимчасових будівельних вагончиків

Розглянувши звернення ФОП Ярмолюка Руслана Володимировича стосовно надання дозволу на проїзд спеціальної будівельної техніки за планом – схемою та на розміщення тимчасових будівельних вагончиків на викупленій земельній ділянці за адресою вул. І.Богуна, 8-Б, з метою будівництва нового магазину, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Надати дозвіл ФОП Ярмолюку Р.В. на проїзд спеціальної будівельної техніки (автокрану, бетонозмішувачу, тощо) за межами власної земельної ділянки за планом – схемою та на розміщення тимчасових будівельних вагончиків і місць вивантаження будівельних матеріалів, на план схемі.
  2. Зобов’язати ФОП Ярмолюка Р.В. встановлювати вагончики та тимчасове вивантаження будівельних матеріалів здійснювати за такої умови, щоб вони не заважали загальному проїзду автомобільного транспорту.

Міський голова                                                                                 Іван КОРУД



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=