Рішення № 904 виконкому міської ради “Про проведення заходів із санітарного очищення та благоустрою територій населених пунктів Овруцької ОТГ”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  12.03.2020 року           № 904

Про проведення заходів із санітарного
очищення та благоустрою територій

населених пунктів Овруцької ОТГ

На виконання розпорядження голови Житомирської ОДА від 10.03.2020 року № 180 «Про проведення заходів із санітарного очищення та благоустрою територій населених пунктів області», відповідно до законів України «Про благоустрій населених пунктів» «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», розпорядження КМУ від 31.03.2010 року № 777-р «Деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою території населених пунктів», керуючись ст. 33 Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконком міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Оголосити місячник з благоустрою на території Овруцької ОТГ з 16.03.2020 року по 15.04.2020 року з залученням до виконання заходів всіх підприємств, установ та організацій, що розташовані на території Овруцької ОТГ.
  2. Організувати очищення узбіч автомобільних доріг від сміття та чагарників та лісосмуг на території Овруцької ОТГ у відповідності з рішенням виконавчого комітету від 26.02.2020 року № 868 «Про виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 14.02.2018 року № 84 «Про закріплення територій за підприємствами, організаціями та установами для проведення заходів з благоустрою на дорогах загально державного значення та загального користування», довести до відома всіх керівників підприємств, установ та організацій.
  3. Здійснити заходи з ліквідації несанкціонованих звалищ побутових та інших відходів, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих, спортивний та господарських майданчиків, кладовищ, брацьких могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань, вулиць, доріг та тротуарів, зупинок громадського транспорту, а також забезпечити очищення від сміття берегів водойм у населених пунктах. Прийняти участь у всеукраїнській акції «Посади своє дерево».
  4. Залучити до участі у зазначених заходах учнівську та студентську молодь, а також осіб, що перебувають на обліку у центрі зайнятості.
  5. Просити керівників ДП «Овруцький лісгосп» (Гулько С.Д.), ДП «Овруцький спецлісгосп» (Шевчук О.І.), ДП «Словечанський лісгосп» (Павлушенко О.Д.) та ДП «Словечанський лісгосп АПК» (Макарчук Я.М.) надати допомогу у вигляді саджанців дерев для проведення на території громади всеукраїнської акції «Посади своє дерево».
  6. Керівникам підприємств, установ та організацій про виконання даного рішення інформувати письмово Овруцьку міську раду до 17.04.2020 року.

Міський голова                                                                                Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=