Проект рішення “Про викуп об’єкта малої приватизації нежитлових будівель та споруд колишньої школи по вул. Зелений гай, №1 у с. Коптівщина Овруцького р-ну Житомирської обл.”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

Проект

Сорок третя сесія                                                                                    VІІ скликання

(друге пленарне засідання)

від  15 квітня  2020 року       №

Про викуп об’єкта малої приватизації
нежитлових будівель та споруд
колишньої школи по вул. Зелений гай, №1

у с. Коптівщина Овруцького р-ну Житомирської обл.

Керуючись Законом України «Про приватизацію державного і комунального майна» від 18.01.2018 року №2269-VIII, відповідно до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого Постановою КМУ від 10.05.2018 року № 432, за результатами електронного аукціону, оголошеного на 24.03.2020 року № UA-PS-2020-03-24-000109-3, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Вважати таким, що не відбувся, електронний аукціон з продажу об’єкта малої приватизації – нежитлових будівель та споруд колишньої школи загальною площею 643,0 м. кв., що знаходяться за адресою: вул. Зелений гай, № 1, с. Коптівщина Овруцького р-ну Житомирської обл., у зв’язку з реєстрацією заяви від одного заявника – ФО Примака Віталія Вікторовича, ідентифікаційний код: 3399911296.
  2. Надати дозвіл на приватизацію зазначеного об’єкта малої приватизації шляхом викупу єдиному заявникові ФО Примаку Віталію Вікторовичу за запропонованою ним ціною – 141 111,00 грн (сто сорок одна тисяча сто одинадцять гривень 00 копійок) без ПДВ.
  3. Зарахувати суму реєстраційного внеску, сплачену ФО Примаком Віталієм Вікторовичем до ціни продажу об’єкта малої приватизації – нежитлових будівель та споруд колишньої школи загальною площею 643,0 м. кв., що знаходяться за адресою: вул. Зелений гай, № 1, с.Коптівщина Овруцького р-ну Житомирської обл.
  4. Надати дозвіл ФО Примаку Віталію Вікторовичу на розстрочення платежу за придбання об’єкта малої приватизації, строком на 6 місяців з дати укладення договору купівлі-продажу рівними платежами в розмірі 21 185,43 грн (двадцять одна тисяча сто вісімдесят п’ять гривень 43 копійки) щомісячно з урахуванням сплаченого реєстраційного внеску та індексу інфляції, встановленого Держкомстатом за період з місяця, що настає за тим, в якому внесено перший платіж, по місяць, що передує місяцю внесення останнього платежу.

В разі порушення строків сплати за кожен прострочений день сплачується пеня в розмірі 0,3 відсотка від простроченої суми.

Прострочення погашення частини платежу більш як на два місяці є підставою для припинення розстрочення платежу за придбання об’єкта малої приватизації. Залишок платежу підлягає стягненню продавцем у порядку, встановленому законодавством.

Нараховані відповідно до графіка щомісячні суми індексації сплачуються після повної сплати суми продажу об’єкта малої приватизації.

  1. Покласти витрати за нотаріальне посвідчення договору купівлі–продажу вищезазначеного майна на покупця.
  2. Встановити обтяження на нежитлові будівлі та споруди колишньої школи загальною площею 643,0 м. кв., що знаходяться за адресою: вул. Зелений гай, № 1, с. Коптівщина Овруцького р-ну Житомирської обл.. Вид обтяження – заборона на продаж або інше відчуження нежитлові будівлі та споруди колишньої школи та/або іншого речового права на них до повного розрахунку за вказані об’єкти.
  3. Договором купівлі-продажу зазначених об’єктів встановити, що право власності на них переходить до покупця після нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу та за умови державної реєстрації обтяження права власності покупця на нежитлові будівлі та споруди колишньої школи – заборона на продаж або інше відчуження нежитлові будівлі та споруди колишньої школи та/або іншого речового права на них до повного розрахунку за вказані об’єкти.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на аукціонну комісію з продажу нерухомого майна (Макаревич С. В.) та комісію міської ради з питань містобудування, житлово–комунального господарства, благоустрою, землекористування, екології, розвитку аграрно-промислового комплексу та сільських територій.

Овруцький міський голова                                                              І. Я. Коруд



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=