Проект рішення “Про внесення змін до переліку платних послуг затвердженого рішенням сесії № 1852 від 20.12.2019р.”

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

РІ Ш Е Н Н Я

Сорок четверта  сесія                                                   VІІ  скликання

від 12 травня  2020 року       №

Про внесення змін до переліку
платних послуг затвердженого

рішенням сесії  № 1852 від 20.12.2019р.

Керуючись ст. 26, 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України №1138 від 17.09.1996 року із змінами та доповненнями внесеними постановою Кабінету Міністрів №648 від 22.09.2016 року, п.138.8 ст.138 Податкового кодексу України (щодо бази для формування та визначення ціни послуги, розрахунку витрат, пов’язаних з безпосереднім наданням послуги), у зв’язку з підвищенням соціальних стандартів та цін на комунальні послуги, з метою оптимізації витрат на фінансування КНП «Овруцька міська лікарня», міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Доповнити та затвердити перелік платних послуг такими послугами, як медогляди на стан алкогольного та наркотичного сп’яніння, корекція зору за допомогою окулярів дорослого населення, лабораторні дослідження по бактеріологічній лабораторії (згідно додатку).
  2. Перезатвердити вартість платних послуг по терапевтичній та хірургічній стоматології в зв’язку з підвищенням мінімального розміру оплати праці та вартості матеріалів(згідно додатку).
  3. КНП «Овруцька міська лікарня» (Шубан В.Г.) забезпечити виконання даного рішення з моменту набранням ним чинності.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керівника КНП «Міська лікарня» постійну комісію міської ради з гуманітарних питань, освіти, медицини, культури, фізичного виховання та соціального захисту населення.

Міський голова                                                                                 І.Я. Коруд



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=