Проект рішення “Про передачу з балансу Овруцької міської ради майна”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

РІ Ш Е Н Н Я

Сорок п’ятої  сесії                                                   VІІ  скликання                  

 проект

від  28 травня   2020 року                 №

Про  передачу з балансу

Овруцької міської ради майна

Заслухавши інформацію начальника відділу комунальної власності (Макаревич С.В) та листа від громадянки Аврамчук Ольги Іванівни про надання допомоги у ремонті житлового будинку в с. Покалів, який постраждав від пожежі, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» , враховуючи рекомендації постійної комісії  міської ради з  питань містобудування, житлово-комунального господарства, благоустрою, землекористування, екології, розвитку аграрно-промислового комплексу та сільських територій, міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Надати майно для ремонту покрівлі будинку комунальної власності, що розташований за адресою: вул. Середня ,26 с. Покалів, Овруцький р-н., а саме:
  • шифер (б.у.) у кількості 38 шт., вартістю – 10 грн за штуку, загальною вартістю – 380,00 грн.
  1. Відділу бухгалтерського обліку та консолідованої звітності Овруцької міської ради (Стельникович Т.Г.),внести відповідні зміни до реєстру бухгалтерського обліку та списати майно зазначеного у пункті 1 даного рішення та затвердити акт списання (акт додається).
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на відділ бухгалтерського обліку та консолідованої звітності Овруцької міської ради (Стельникович Т.Г.) та відділ комунальної власності Овруцької міської ради (Макаревич С.В.).

Міський голова                                                                          І. Я. Коруд

 



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=