Проект рішення “Про прийняття в комунальну власність Овруцької міської об’єднаної територіальної громади, в особі Овруцької міської ради майна (об’єкти дорожньої інфраструктури)”

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

РІ Ш Е Н Н Я

Сорок п’ята(позачергова) сесія                               VІІ  скликання

Від  28 травня 2020 року       №

Про прийняття в комунальну власність
Овруцької міської об’єднаної
територіальної громади,
в особі Овруцької міської ради майна

(об’єкти дорожньої інфраструктури)

У зв’язку з необхідністю прийняття у комунальну власність об’єктів дорожньої інфраструктури Овруцької  ОТГ для забезпечення належного обліку та утримання, керуючись  ст.ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада:

В И Р І Ш И Л А :

  1. Прийняти у комунальну власність Овруцької міської об’єднаної територіальної громади, в особі Овруцької міської ради майно (об’єкти дорожньої інфраструктури), а саме:
  • під’їзд до с. Левковицький Млинок протяжністю 200 м.;
  • вул. Центральна в с. Левковицький Млинок протяжністю 600 м..
  1. Передати майно (об’єкти дорожньої інфраструктури) в оперативне управління та на баланс у Відділ житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради, а саме:
  • під’їзд до с. Левковицький Млинок протяжністю 200 м.;
  • вул. Центральна в с. Левковицький Млинок протяжністю 600 м.
  1. Відділу бухгалтерського обліку та консолідованої звітності Овруцької міської ради (Стельникович Т.В) внести відповідні зміни до реєстру бухгалтерського обліку та затвердити акти приймання-передачі майна зазначеного у пункті №2 даного рішення.
  2. Відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради внести майно до реєстру бухгалтерського обліку.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на відділ комунальної власності Овруцької міської ради (Макаревич С.В) та Відділ житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради(Редчиць О.П.).

Міський голова                                                               Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=