Проект рішення “Про передачу майна з балансу відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради в господарське відання та на баланс КП «Гарне місто» Овруцької міської ради.”

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

РІ Ш Е Н Н Я

Сорок п’ята(позачергова) сесія                               VІІ  скликання

Від  28 травня 2020 року       №

Про передачу майна з балансу
відділу житлово-комунального господарства,
благоустрою Овруцької міської ради
в господарське відання та на баланс

КП «Гарне місто» Овруцької міської ради.

З метою забезпечення стабільної та безперебійної діяльності КП «Гарне місто» Овруцької міської ради, керуючись ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Передати з балансу відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради в господарське відання та на баланс КП «Гарне місто» Овруцької міської ради наступне майно:
  • Люк стельовий – 4 штуки, загальною вартістю 7992,00грн.;
  1. Відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради та КП «Гарне місто» Овруцької міської ради оформити акт прийому-передачі зазначеного майна.
  2. Затвердити акт прийому-передачі майна з балансу відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради в господарське відання та на баланс КП «Гарне місто» Овруцької міської ради.
  3. Відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради внести відповідні зміни до реєстру бухгалтерського обліку.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, житлово-комунального господарства, благоустрою, землекористування, екології, розвитку аграрно-промислового комплексу та сільських територій.

Міський голова                                                               Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=