Цілі сталого розвитку 2030

Цілі сталого розвитку 2030. Як діяти далі?

Саме під такою назвою відбувся онлайн вебінар, організаторами якого були Асоціація малих міст України та Українсько-американський університет Конкордія в рамках реалізації проєкту ПРООН «ОНЛАЙН-ОСВІТА ДЛЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ», учасниками якого були працівники відділу економічного розвитку та залучення інвестицій Овруцької міської ради.

Під час вебінару відбулась презентація нового курсу з підвищення кваліфікації та обізнаності щодо посилення потенціалу представників органів місцевого самоврядування, державних службовців усіх рівнів у напрямку Цілей сталого розвитку ООН для забезпечення збалансованого економічного, соціального та екологічного розвитку на регіональному та місцевому рівнях.

Для інформації:

17 цілей сталого розвитку (ЦCР) є частиною Порядку денного в галузі розвитку на період до 2030 року, прийнятого світовими лідерами на історичному Саміті ООН у вересні 2015 року. Глобальні цілі офіційно набрали чинності 1 січня 2016 року. Протягом наступних п’ятнадцяти років країни будуть спрямовувати свої зусилля на подолання всіх форм бідності, на боротьбу з нерівністю та на усунення негативних проявів кліматичних змін, економічну нерівність, інновації, стале споживання, мир і справедливість.

Розмір тексту-+=