Забезпечення своєчасності, точності і правильності лабораторних досліджень

З метою створення  належних умов для  якісного та  швидкого обстеження   пацієнтів  громади як  в  місті,  так  і  в  сільській місцевості, покращення діагностики захворюваності, забезпечення своєчасності, точності і правильності лабораторних досліджень клітин крові, в клініко-діагностичну лабораторію поліклінічно-діагностичного відділення КНП «Овруцька міська лікарня» придбано автоматичний високопродуктивний біохімічний аналізатор Accent-M320, що обладнаний станцією миття кювет, а також функціями виявлення рівня рідини та визначення згустків, і застосовується для лабораторій з широким спектором досліджень.

Гематологічний аналізатор Abacus 3 CT з продуктивністю 60 тестів/год, що визначає 22 параметри крові.  Аналізатор має практичний, простий у використанні кольоровий сенсорний дисплей з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом та є ідеальним рішенням для клінік та лабораторій.

Та електроепілятор T-18, що:

  • видаляє судинні зірочки та сіточки;
  • видаляє новоутворення на обличчі та тілі;
  • застосовується для проведення процедури гемостазу – зупинка крові.

Гематологічні та біохімічні аналізатори використовуються для лабораторних досліджень крові в усьому цивілізованому світі. В Україні вони також стають популярними, адже значно полегшують і пришвидшують роботу лікаря-лаборанта для технічно – надійного проведення контролю якості досліджень у пацієнтів.  

Розмір тексту-+=