У місті Овруч відкрито АЗПСМ №2 після проведення капітального ремонту

Після проведення капітального ремонту, відкрито Амбулаторію загальної практики сімейної медицини (АЗПСМ) №2, що знаходиться за адресою: місто Овруч, вулиця Київська, 127 А. Завдяки відповідальній діяльності та ініціативі міського голови Івана Коруда, головного лікаря КНП “Овруцький ЦПМСД” Станіслава Левківського, депутата обласної ради Сергія Ковердуна було проведено капітальний ремонт приміщення АЗПСМ, замінено вікна та вхідні двері на сучасні металопластикові, оновлено тепломережу, придбано автомобіль.

Загалом за 2019-2020 рік на ремонт АЗПСМ №2 міста Овруч витрачено 499 тисяч гривень.

За кошти Національної служби здоров’я України для потреб АЗПСМ №2 придбано авто вартістю 250 тисяч гривень.

На даний час в амбулаторії працює три сімейні лікарі, які обслуговують понад 5 тисяч жителів, які проживають на території Овруцької ОТГ. Функціонує лабораторія та денний стаціонар.

Турбота про здоров’я жителів громади та забезпечення належних умов надання та отримання медичної допомоги – головні пріорітети діяльності Овруцької міської ради.

Нагадаємо, що напередодні Дня медичного працівника, що цього року відзначали 21 червня, у неділю, після проведення капітального ремонту відкрито оновлене дитяче відділення КНП “Овруцька міська лікарня”, детальніше за посиланням: https://ovruch.in.ua/2020/06/18/pislya-provedennya-kapitalnogo-remontu-vidkryto-dytyache-viddilennya-knp-ovrutska-miska-likarnya/

Розмір тексту-+=