Центр надання адміністративних послуг інформує щодо зміни правил реєстрації місця проживання

Уряд врегулював правила реєстрації місця проживання в іпотечному житлі.

З 23 червня 2020 року набули чинності зміни до Правил реєстрації місця проживання, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 02.03.2020 № 207.
Відтепер для реєстрації місця проживання будь-якої особи, у тому числі і дитини, у житловому приміщенні, що перебуває в іпотеці або довірчій власності (як спосіб забезпечення виконання зобов’язань) необхідна відповідна на те письмова згода іпотекотримача або довірчого власника.  Згода подається в оригіналі окремим документом, написана у довільній формі (форма документу чинним законодавством не визначена). Договір іпотеки в якому прописана згода на реєстрацію осіб не прирівнюється до «згоди» на реєстрацію місця проживання за певною адресою.

Шановні заявники, нагадуємо, що послуги з реєстрації/ зняття з реєстрації місця проживання надаються в Центрі надання адміністративних послуг за адресою м. Овруч, вул. Героїв Майдану, 21. Також Ви маєте можливість отримати консультацію телефоном  +380 97 521 9805, чи написавши лист із запитанням на  ovruch_cnap@ukr.net.

Звертаємо Вашу увагу, що прийняття громадян працівниками ЦНАПу здійснюється з дотриманням рекомендацій Міністерства цифрової трансформації України та Головного державного санітарного лікаря України (масковий режим,  збереження соціальної дистанції не менше ніж 1,5 метри між місцями надання послуг, проведення регулярної дезінфекції тощо). ПРИ ВІДВІДУВАННІ ЦНАП НЕОБХІДНО БУТИ В МАСКАХ ! У разі не додержання заходів безпеки, Вам буде відмовлено у наданні послуг!  Дякуємо за розуміння!

Розмір тексту-+=