Рішення №1114 виконкому міської ради “Про відмову у наданні дозволу на проведення гастрольного заходу – розміщення цирку – шапіто «Райдуга»”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  28.09.2020 року            № 1114

Про відмову у наданні дозволу
на проведення гастрольного заходу –

розміщення цирку – шапіто «Райдуга»

Розглянувши заяву державного підприємства «Дирекція пересувних циркових колективів України» Міністерства культури України про надання дозволу на проведення  планових гастролей цирку – шапіто «Райдуга» та  проведення  організаційно-рекламних заходів в м. Овруч, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою КМУ від 20.07.2020 № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», Протоколом Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 24.09.2020 № 33, виконавчий комітет міської ради:

В И Р І Ш И В:

  1. Відмовити у наданні дозволу державному підприємству «Дирекція пересувних циркових колективів України» Міністерства культури України на тимчасове розміщення цирку – шапіто «Райдуга» та проведення організаційно-рекламних заходів.

Овруцький міський голова                                                                Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=