Рішення №2610 від 09 жовтня 2020 року “Про видалення аварійних, сухостійних і фаутних дерев у населених пунктах Овруцької ОТГ”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

Пятдесят перша сесія                                                                  VII скликання

від 09 жовтня 2020  року           №2610

Про видалення аварійних, сухостійних
і фаутних дерев у населених

пунктах Овруцької ОТГ

З метою забезпечення належного рівня безпеки та враховуючи численні звернення мешканців Овруцької ОТГ, керуючись Постановою КМУ «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах» від 01.08.2006 року № 1045 та ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. КП «Овруч» Овруцької міської ради здійснювати видалення аварійних, сухостійних і фаутних дерев в населених пунктах Овруцької ОТГ відповідно до звернень громадян та «Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах» затвердженого Постановою КМУ від 01.08.2006 року № 1045.
  2. КП «Овруч» Овруцької міської ради надавати допомогу у видаленні аварійних, сухостійних і фаутних дерев малозабезпеченим громадянам, інвалідам, особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, учасникам бойових дій, ветеранам праці, одиноким матерям (батькам), багатодітним сім’ям, особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на їх присадибних ділянках згідно заяв та підтверджуючих документів про статус.
  3. Відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради проводити відшкодування виконаних робіт КП «Овруч» Овруцької міської ради, що вказані в п.1 та п.2 даного Рішення за рахунок коштів Овруцького міського бюджету.

Міський голова                                                                        Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=