Проект рішення виконкому міської ради “Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Овруцької міської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік.”

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

 Від ____________ року          №_________

Про затвердження Програми
соціально-економічного та
культурного розвитку
Овруцької міської об’єднаної

територіальної громади на 2021 рік.

Розглянувши пропозиції структурних підрозділів виконавчого комітету Овруцької міської ради, депутатів міської ради, старост старостинських округів до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Овруцької міської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік, відповідно до Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2003 року № 621 «Про розроблення прогнозних і програмних документів економічного і соціального розвитку та складання проекту державного бюджету», з метою забезпечення комплексного розвитку Овруцької громади, підвищення життєвого рівня населення, керуючись ст.  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Затвердити Програму соціально-економічного та культурного розвитку Овруцької міської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік.
  2. Відділу фінансів міськвиконкому передбачити в міському бюджеті кошти на реалізацію заходів Програми на 2021 рік.
  3. Структурним підрозділам виконкому міської ради, керівникам підприємств, організацій та установ міста забезпечити виконання намічених завдань.
  4. Контроль на виконанням даного рішення залишається за міським головою та покладається на голів постійних депутатських комісій міської ради, заступників міського голови, начальників відділів.

Міський голова                                                                        І.Я.Коруд



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=