Проект рішення “Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни цільового призначення”

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

 П’ятдесят  друга   сесія                                                                VІI  скликання

Від  20  листопада  2020 року       №

Про затвердження проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки

у разі зміни цільового призначення

Розглянувши заяву гр. Романюк О.Б. та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни цільового призначення та заслухавши інформацію начальника відділу регулювання земельних відносин виконавчого комітету Овруцької міської Жука С. П., керуючись ст.ст.. 12, 20, 79¹, 125, 126, 186, 1861 Земельного кодексу України, п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії міської ради від 18.11.2020 року, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення з «землі запасу» на «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» площею 0,4735 га., яка розташована на території Черепинського  старостинського округу Овруцької міської об’єднаної територіальної громади.
  2. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,4735 га., з «16.00 – землі запасу» на «01.01 – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва», кадастровий номер земельної ділянки – 1824288400:06:000:0512, яка розташована на території Черепинського старостинського округу Овруцької міської об’єднаної територіальної громади.
  3. Передати на умовах оренди терміном на 7 (сім) років       гр. Романюк Оксані Броніславівні  земельну ділянку яка розташована на території Черепинського старостинського округу Овруцької міської об’єднаної територіальної громади, площею 0,4735 га. Цільове призначення земельної ділянки – 01.01 – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, кадастровий номер земельної ділянки – 1824288400:06:000:0512.
  4. Встановити гр. Романюк О.Б. ставку орендної плати в розмірі 3 (три) відсотки від нормативної грошової оцінки.
  5. Овруцькій міській раді, в особі міського голови Коруда І. Я., укласти договір оренди землі з гр. Романюк О.Б.
  6. гр. Романюк О.Б. зареєструвати право оренди на земельну ділянку у відповідності до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  7. Виконкому Овруцької міської ради надати дане рішення до відділу в Овруцькому районі Головного Управління Держгеокадастру у Житомирській області в п’ятиденний строк з дня його прийняття.

Міський голова                                                                           І. Я. Коруд



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=