Проект рішення “Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою опрацювання можливості її продажу або продажу права оренди на земельних торгах.”

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

П’ятдесят  друга  сесія                                                         VІI   скликання

Від  20  листопада   2020 року       №

Про затвердження проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки
з метою опрацювання можливості її продажу

або продажу права оренди на земельних торгах.

Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою опрацювання можливості її продажу або продажу права оренди на земельних торгах, заслухавши інформацію начальника відділу регулювання земельних відносин Жука С.П. щодо проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з метою опрацювання можливості її продажу або продажу права оренди на земельних торгах, керуючись, ст.ст. 12, 79-1, 125-126, главою 21 Земельного кодексу України, п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Овруцької міської ради від 12 березня 2015 року  № 55 «Про визначення переліку земельних ділянок для опрацювання можливості їх продажу або продажу права оренди на них на земельних торгах», враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії міської ради від 18.11.2020 року, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в комунальну власність Овруцької міської ради, з метою опрацювання можливості її продажу або продажу права оренди на земельних торгах площею 0,1000 га., яка розташована у м. Овруч по  вул. Металістів, кадастровий номер земельної ділянки 1824210100:01:008:0335, категорія земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення. Цільове призначення земельної ділянки – Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
  2. Виконавчому комітету Овруцької міської ради в п’ятиденний термін після прийняття рішення надати дане рішення до відділу Держгеокадастру в Овруцькому районі та зареєструвати право комунальної власності на вищезазначені земельні ділянки згідно Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  3. З метою опрацювання можливості продажу або продажу права оренди на земельних торгах надати дозвіл виконавчому комітету Овруцької міської ради на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,1000 га., яка розташована у м. Овруч по вул. Металістів, кадастровий номер земельної ділянки 1824210100:01:008:0335, категорія земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення. Цільове призначення земельної ділянки – Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
  4. Виконавчому комітету Овруцької міської ради звернутись до суб’єкта оціночної діяльності для виготовлення звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, погодити відповідно до діючого земельного законодавства і представити на розгляд чергової сесії.
  5. Начальнику відділу фінансів забезпечити фінансування робіт з виготовлення звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки.

Міський голова                                                                                      І.Я. Коруд



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=