Благодійна допомога від ЖОВ МБФ “Допомога дітям Чорнобиля” для дітей Овруцької ОТГ

Напередодні Дня Святого Миколая з подарунками для діток Овруцької громади завітали благодійники, які постійно підтримують дітей громади – Світлана Василівна Калістратова (ЖОВ МБФ “Допомога дітям Чорнобиля”) та Ігор Володимирович Сухоруков, представник компанії-мецената ESAN ECZACIBASI. Гості відвідали три сім’ї опікунів, нещодавно відкритий перший дитячий будинок сімейного типу на Овруччині та два дитячих садочки у місті Овруч – п’ятий і шостий. Дітлахів у садочках потішили миколайчиками – солодкими будиночками-подарунками, також до садочків завезли гарні та якісні комплекти постільної білизни, канцелярію.
У трьох сім’ях опікунів виховується 20 дітей. Взуття, комплекти постільної білизни, миколайчики та солодощі для діток у цих родинах подарували під час відвідин Світлана Василівна та Ігор Володимирович.
Ми щиро вдячні за увагу та підтримку дітей Овруцької громади, за Вашу допомогу та добрі серця і безкорисливе бажання допомагати дітям. Нехай Ваші добрі справи повертаються сторицею, а сяючі усміхнені дитячі обличчя будуть винагородою за Вашу важливу працю, яка безумовно робить світ навколо кращим.
Розмір тексту-+=