Інформація щодо подолання наслідків снігопаду на території Овруцької громади

Щойно закінчилася нарада з керівниками комунальних підприємств, старостами, керівниками агропідприємств, підприємцями – власниками техзасобів, залучених до прибирання снігу. За прогнозами синоптиків, сніг йтиме до кінця дня і лише ввечері послабшає. Прийнято рішення розпочати прибирання снігу з 03:00 години ранку п’ятниці. Всі рішення комісії Овруцької міської ради з питань запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Овруцькій ОТГ спрямовані на подолання наслідків негоди та уникнення транспортного колапсу. Щодо того, що зима прийшла несподівано, а ми не чекали, то зазначимо, що протягом останніх двох днів випала двомісячна норма опадів.

Наявні й техніка, і персонал. Завтра максимум техніки буде кинуто на місто для розчищення вулиць.

Розчищення доріг і вулиць по місту Овруч і населених пунктах Овруцької міської територіальної громади проводиться за допомогою наявної техніки у комунальних підприємствах “Овруч”, “Гарне місто”, “Відродження”; Ігнатпільський кар’єр, ПП Дубенко О.С.; ТОВ ВП«Полісся»; фізична особа Жигадло О.С.; ТОВ «Агростандарт»; ФОП Кушнерчук Д.О.; Овруцький спецлісгосп; Філія Овруцька ДЕД; ТОВ «Бальзак»; СТОВ «Хлуплянське; Словечанський лісгосп; ТОВ «Бондарівське»; ФГ “Бардашевич”, силами двірників комунальних підприємств, трактористів, старост, водіїв, приватних підприємців і жителів міста.
Дякуємо особисто кожній людині, яка долучилася до розчищення снігового покриву за злагоджену, добросовісну роботу. Завдяки нашим спільним зусиллям, забезпечено проїзд громадського транспорту та доступ до соціальних закладів.
Розмір тексту-+=