Проект рішення виконкому міської ради “Про звільнення від плати за надання соціальних послуг (догляд вдома) окремих категорій громадян Овруцької міської територіальної громади”

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  25.02.2021 року             № _____

Про звільнення від плати за надання
соціальних послуг (догляд вдома)
окремих категорій громадян

Овруцької міської територіальної громади

З метою організації надання соціальних послуг (догляд вдома) громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, іншим вразливим групам, які перебувають у складних життєвих обставинах, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про соціальні послуги», керуючись Постановою Кабінету Міністрів України «Про організацію надання соціальних послуг»,  виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Звільнити від плати за надання соціальних послуг громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, які не здатні до самообслуговування, середньомісячний сукупний дохід яких перевищує два прожиткових мінімуми для відповідної категорії осіб, та які мають статус ветеранів Другої світової війни, народжених до 31 грудня 1932 року.
  2. Погодити надання соціальних послуг за січень місяць 2021 року за рахунок бюджетних коштів громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, які не здатні до самообслуговування, середньомісячний сукупний дохід яких перевищує два прожиткових мінімуми для відповідної категорії осіб, у зв’язку з формуванням справ та проведенням відповідних розрахунків.
  3. Здійснювати надання соціальних послуг особам з інвалідністю, особам похилого віку, які не здатні до самообслуговування, і мають рідних, що повинні забезпечити їм догляд і допомогу, якщо такі рідні є громадянами похилого віку чи визнані особами з інвалідністю, залежно від середньомісячного сукупного доходу отримувача соціальної послуги.

Міський голова                                                                      Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=