Рішення №66 виконкому міської ради “Про надання дозволу на тимчасову торгівлю”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  25.02.2021 року         № 66

Про надання дозволу на тимчасову торгівлю

Розглянувши заяву громадянки  Богуш Віталіни Миколаївни, фізичної особи – підприємця Амірова Джалала Юсиф Огли, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Овруцької міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Надати громадянці Богуш Віталіні Миколаївні дозвіл на тимчасову роздрібну торгівлю квітами  на період з 04.03.2021 р. по 08.03.2021 р. з розміщенням на площі Свободи у місті Овручі (біля будинку культури).

Громадянці Богуш Віталіні Миколаївні  дотримуватися під час тимчасової роздрібної торгівлі законодавства у сфері торгівлі, санітарно-епідеміологічного благополуччя населення, карантинних вимог,  протипожежної безпеки, захисту прав споживачів та Правил благоустрою території Овруцької міської ради  і здійснити прибирання місця, в якому проводилась тимчасова торгівля  та прилеглої до нього території.

  1. Надати ФОП Амірову Джалалу Юсиф Огли дозвіл  на тимчасову виїзну торгівлю  овочами та фруктами   на період  з 25.02.2021 р. по 09.03.2021 р. з розміщенням на площі Свободи у місті Овручі (біля будинку культури).

ФОП Амірову Джалалу Юсиф Огли дотримуватися під час тимчасової роздрібної торгівлі законодавства у сфері торгівлі, санітарно-епідеміологічного благополуччя населення, карантинних вимог,  протипожежної безпеки, захисту прав споживачів та Правил благоустрою території Овруцької міської ради і здійснити прибирання місця, в якому проводилась тимчасова торгівля  та прилеглої до нього території.

Овруцький міський голова                                                  Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=