Рішення №69 виконкому міської ради “Про надання дозволу ТОВ «Гостомель–Промтранс» на виготовлення технічної документації та підключення газу до газової установки”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  25.02.2021 року     №69

Про надання дозволу ТОВ «Гостомель–Промтранс»
на виготовлення технічної документації

та підключення газу до газової установки

Розглянувши заяву директора ТОВ «Гостомель-Промтранс» Міняйла В.М. про надання дозволу на виготовлення технічної документації та підключення газу до газової установки по вул. Р. Шухевича 49-а, 49-б  м.Овруч, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Овруцької міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Надати дозвіл ТОВ «Гостомель-Промтранс» на виготовлення технічної документації через ліцензовану проектну організацію на газифікацію в м.Овруч по вул. Р.Шухевича 49а, 49б, для виробничих потреб.
  2. Надати дозвіл ТОВ «Гостомель-Промтранс» на підключення до газової установки, яка знаходиться  в м. Овруч по вул. Р.Шухевича 49а, 49б,  до газової мережі при умові виконання п.1 даного рішення.
  3. Зобов’язати ТОВ «Гостомель-Промтранс» перед початком проведення робіт по газифікації, отримати дозвіл на порушення об’єкта благоустрою.

Міський голова                                                                       Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=