Заходи Овруцької дитячої бібліотеки з нагоди Міжнародного жіночого дня

8 березня багато країн світу відзначатимуть Міжнародний день прав жінок і миру. В Україні це свято дуже популярне. Вже майже півтора століття жінки відстоюють свої права, ведуть боротьбу за рівноправ’я з чоловіками. І навіть сьогодні це не втратило своєї популярності.

З нагоди Міжнародного жіночого дня Овруцька дитяча бібліотека презентує віртуальну виставку «О жінко, ти світу краса, ти величі мудрість», на якій представлено книги, отримані від Українського інституту книги.

 

«Подарунок мамі власними руками», під такою назвою 2 березня в Овруцькій дитячій бібліотеці  відбувся майстер-клас з активними читачами, присвячений святу 8 березня.

В залі панувала творча атмосфера. Юні користувачі із великим захопленням  вирізали, та клеїли свої невеличкі сюрпризи для мам – вазочки з квітами. А допомагали учням виготовити  подарунок, бібліотечні працівники.

Роботи зроблені власноруч, та ще й з великим старанням і любов’ю –  найкращий подарунок для найрідніших, він таїть в собі тепло та особливу чарівність.

Розмір тексту-+=