Ліквідація підтоплення житлового будинку у селі Раківщина Овруцької громади

Особиста участь у вирішенні проблем жителів громади створює можливість якісного та оперативного реагування на запити людей. Напередодні на території Овруцької громади пройшли потужні снігопади, з початком потепління сніг почав танути та на подвір’ї однієї з жительок села Раківщина з’явилася загроза підтоплення будинку.

Жителька громади зателефонувала міському голові та повідомила про проблему. Іван Ярославович особисто прибув на місце та самостійно оцінив ситуацію. Вже наступного дня до двору пенсіонерки та вдови прибула техніка, необхідна для ліквідації підтоплення. Воду викачали, викопали рів і відвели воду від жилих помешкань.

Під час зустрічей з жителями громади, міський голова завжди залишає свій особистий номер телефону для зв’язку у разі виникнення екстрених ситуацій, що потребують невідкладного втручання, проте карантин вніс свої корективи та унеможливив проведення зустрічей із людьми, тож регулярні зустрічі з населенням у попередні роки та відповідне інформування жителів громади принесли гарний результат.

Подяка міському голові за допомогу від доньки жительки села Раківщина

Розмір тексту-+=