Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта “Про встановлення ставки єдиного податку на території Овруцької міської територіальної громади на 2022 рік ”

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності»,  у відповідності до норм Податкового кодексу України та з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, Овруцька міська рада повідомляє про наміри оприлюднити проект регуляторного акта – проект рішення сесії “Про встановлення ставки єдиного податку на території Овруцької міської  територіальної громади  на 2022 рік ” з відповідним  аналізом регуляторного впливу.

Проект спрямований на розширення бази оподаткування, задоволення потреб громадян та суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності та захисті їх законних прав та інтересів, залучення додаткових коштів до місцевого бюджету.

Проект регуляторного акта і аналіз регуляторного впливу до нього будуть розміщені  на офіційному сайті Овруцької міської ради https://ovruch.in.ua у розділі “Економіка” –  “Регуляторна політика”.

Зауваження та пропозиції щодо проекту даного регуляторного акту приймаються від фізичних та юридичних осіб у письмовому вигляді упродовж 30 календарних днів з дати оприлюднення за адресою: м. Овруч, вул. Тараса Шевченка, 31-А, тел. 4-29-61, e-mail 04053370@mail.gov.ua

Розробник проекта регуляторного акта: відділ фінансів Овруцької  міської ради

Розмір тексту-+=