Проект рішення ” Про співфінансування заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України згідно постанови КМУ від 04.10.2017р. №769 у 2021 році”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

РІШЕННЯ

П’ята  сесія                                                                                              VIІI скликання

від 19 березня 2021 року         №

Про співфінансування заходів щодо підтримки територій,
що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту

на сході України згідно постанови КМУ від 04.10.2017р. №769 у 2021 році

Розглянувши лист Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій від 03.03.2021р. №22/9.1-1066-21, на виконання постанови Кабінету Міністрів України  від 04.10.2017р. №769» «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України», керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від     __________, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Передбачити в бюджеті Овруцької міської територіальної громади кошти на співфінансування в розмірі 270 000 грн. на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України, а саме:

придбання у комунальну власність Овруцької міської територіальної громади 2 квартир (однокімнатної та двокімнатної) на вторинному ринку нерухомого майна для надання в тимчасове користування.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на відділ фінансів Овруцької міської ради, відділ комунальної власності Овруцької міської ради та постійну комісію міської ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально – економічного розвитку.

Міський голова                                                                     Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=