Рішення №74 виконкому міської ради “Про надання дозволу Овруцькому відділенню АТ «Житомиргаз» на порушення благоустрою (асфальтове покриття) по вул. Князя Олега в м. Овруч”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  09.03.2021 року           № 74

Про надання дозволу Овруцькому відділенню
АТ «Житомиргаз» на порушення благоустрою

(асфальтове покриття) по вул. Князя Олега в м. Овруч

Розглянувши заяву Овруцького відділення АТ «Житомиргаз» на порушення благоустрою (асфальтове покриття) по вул. Князя Олега в м. Овруч біля крамниці «Вулик» для проведення робіт по механічному від’єднанню газопроводу середнього тиску  та ліквідації газового колодязя в зв’язку з відсутністю споживання та забудовою охоронної зони газопроводу, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України “Про благоустрій населених пунктів”, Типовим порядком видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2013 року № 870, Правилами благоустрою території Овруцької міської ради, затвердженими рішенням третьої сесії Овруцької міської ради VII скликання від 07.12.2017 № 78, виконавчий комітет

В И Р І Ш И В:

  1. Надати дозвіл Овруцькому відділенню АТ «Житомиргаз» на порушення благоустрою (асфальтове покриття) по вул. Князя Олега в м. Овруч біля крамниці «Вулик» для проведення робіт по механічному від’єднанню газопроводу середнього тиску та ліквідації газового колодязя в зв’язку з відсутністю споживання та забудовою охоронної зони газопроводу.
  2. Зобов’язати Овруцьке відділення АТ «Житомиргаз» роботи виконувати з дотриманням норм та вимог чинного законодавства та після завершення земляних робіт у місячний термін відновити дорожнє покриття за власний рахунок.

       Міський голова                                                                   Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=