Інформація по відпустках лікарів КНП «Овруцький ЦПМСД»

Шановні пацієнти

Інформуємо, що:

Лікар ЗП-СМ АЗПСМ № 1 м. Овруч – Левківська Тетяна Іванівна на даний час перебуває на лікарняному листку. Пацієнтів буде приймати Левківська Валентина Василівна в понеділок,середу, п’ятницю в кабінеті № 25 АЗПСМ № 1 м. Овруч. За детальною інформацією звертатись в реєстратуру АЗПСМ № 1 м. Овруч – 068 904 5380.

В. о. зав. АЗПСМ с. Хлупляни – Кот Олександра Ігорівна на даний час перебуває на лікарняному листку. Приймати пацієнтів буде зав. АЗПСМ с. Піщаниця – Кончаківський Василь Йосипович по вівторках і четвергах. Для детальної інформації звертатися в АЗПСМ с. Хлупляни.

Лікар ЗП-СМ АЗПСМ № 1 м. Овруч – Кривонос Тетяна Іванівна на даний час перебуває на лікарняному листку. Пацієнтів буде приймати Ковтонюк Тетяна Миколаївна – лікар ЗП-СМ АЗПСМ № 1 м. Овруч та Сальміярова Наталія Олександрівна – лікар педіатр АЗПСМ № 1 м. Овруч. Для попереднього запису на прийом можна звертатися за телефоном 4-25-30.

Лікар ЗП-СМ АЗПСМ с. Хлупляни – Недашківська Ірина Петрівна з 01.04.2021 р. по 01.05.2021 р. включно перебуває в щорічній відпустці. Приймати пацієнтів буде зав. АЗПСМ с. Піщаниця – Кончаківський Василь Йосипович по вівторках і четвергах. Для детальної інформації звертатися в АЗПСМ с. Хлупляни.

Лікар ЗП-СМ АЗПСМ № 3 м. Овруч – Караскевич Галина Михайлівна на даний час перебуває на лікарняному листку. Пацієнтів приймає Гончар Наталія Василівна – зав. АЗПСМ с. Велика Фосня по понеділках, середах, п’ятницях в приміщенні АЗПСМ № 3 м. Овруч. Для попереднього запису на прийом можна звертатися за телефоном 068 081 2854.

 

Розмір тексту-+=