Рішення №289 від 19 березня 2021 року “Про внесення клопотання про передачу земельної ділянки із державної власності до комунальної власності Овруцької міської територіальної громади”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

П’ята    сесія                                                                               VІІІ скликання

Від  19  березня  2021 року       № 289

Про внесення клопотання про передачу земельної
ділянки із державної власності до комунальної власності

Овруцької міської  територіальної громади

Заслухавши інформацію начальника відділу регулювання земельних відносин Жука С.П. щодо можливості передачі земельної ділянки із державної власності до комунальної власності Овруцької міської  територіальної громади, керуючись ст. 12, ст. 17, ст. 117,  п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою будівництва об’єктів, пов’язаних з обслуговуванням жителів територіальної громади району, формування сервісної зони автомобільного пункту пропуску «Виступовичі», сталого розвитку Овруцької міської об’єднаної територіальної громади та збільшення надходжень до бюджету Овруцької міської об’єднаної територіальної громади враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії міської ради від 16.03.2021р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Звернутись до Коростенської районної державної адміністрації з клопотанням про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,2000 га, яка розташована на території Руднянського старостинського округу Овруцької міської територіальної громади (за межами населених пунктів), для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови
  2. Доручити міському голові Коруду І. Я. від імені Овруцької міської територіальної громади після отримання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, забезпечити його розроблення та подання на затвердження до Коростенської районної державної адміністрації, а також забезпечити здійснення державної реєстрації земельної ділянки у Державному земельному кадастрі.
  3. Звернутись до Коростенської районної державної адміністрації з клопотанням про передачу земельної ділянки, зазначених у пункті 1 цього рішення, із державної власності до комунальної власності Овруцької міської   територіальної громади.

Міський голова                                                                                Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=