Рішення №290 від 19 березня 2021 року “Про внесення клопотання про передачу земельної ділянки із державної власності до комунальної власності Овруцької міської територіальної громади”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

П’ята    сесія                                                                                     VІІІ скликання

Від  19  березня  2021 року     №  290

Про внесення клопотання про передачу земельної
ділянки із державної власності до комунальної власності

Овруцької міської територіальної громади

Заслухавши інформацію начальника відділу регулювання земельних відносин Жука С. П. щодо можливості передачі земельних ділянок із державної власності до комунальної власності Овруцької міської  територіальної громади, керуючись ст. ст. 12, 117, 122 Земельного кодексу України, п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою сталого розвитку Овруцької міської об’єднаної територіальної громади та збільшення надходжень до бюджету Овруцької міської об’єднаної територіальної громади, враховуючи рекомендації засідання постійної комісії міської ради від 16.03.2021 року, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Звернутись до Коростенської районної державної адміністрації з клопотанням про передачу земельної ділянки кадастровий номер 1824286700:09:000:0059, площею 0,0109 га, Цільове призначення земельної ділянки – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі категорія земель – землі лісогосподарського призначення , із державної власності до комунальної власності Овруцької міської територіальної громади. Відомості про обтяження речових прав на земельну ділянку, обмеження у її використанні відсутні.
  2. Звернутись до Коростенської районної державної адміністрації з клопотанням про передачу земельної ділянки кадастровий номер 1824286700:09:000:0048, площею 0,0066 га, цільове призначення земельної ділянки – іншого громадського призначення категорія земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, із державної власності до комунальної власності Овруцької міської територіальної громади. Відомості про обтяження речових прав на земельну ділянку, обмеження у її використанні відсутні.
  3. Доручити міському голові Коруду І. Я. від імені Овруцької міської територіальної громади направити це рішення до Коростенської районної державної адміністрації.

 

Міський голова                                                                               Іван КОРУД

 



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=