Ліквідатори аварії на ЧАЕС вирушили на відпочинок до санаторію у Капітанівці

За сприяння міського голови Івана Коруда та керівника асоціації «Дзвони Чорнобиля» Леоніда Антонюка, 06 квітня 2021 року 10 учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС (1, 2 категорія), які проживають на території Овруцької громади, відбули на санаторно-курортне лікування до ДП «Лікувально-реабілітаційний центр для учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС ім.В.Т.Гуца», що розташований у селі Капітанівка Київської області.
 
Центром надання соціальних послуг Овруцької міської ради сформовано списки осіб, зібрано необхідні документи та організовано проведення ІФА-тестування для ліквідаторів. Також забезпечено підвіз ліквідаторів до місця відпочинку комфортабельним автобусом.
 
ДП «Лікувально-реабілітаційний центр для учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС ім.В.Т.Гуца» створений для обстеження, лікування та реабілітації пацієнтів, які страждають захворюваннями нервової, серцево-судинної системи, хребта і суглобів, шлунково-кишкового тракту та органів дихання.
 
Бажаємо ліквідаторам аварії на ЧАЕС гарного та повноцінного відпочинку, міцного здоров’я та незабутніх вражень.
Розмір тексту-+=